به گزارش خبرگزاری مهر، حجتالاسلام حاج علی اکبری، در اولین گردهمایی مجازی ائمه جمعه کشور در سال جدید، با اشاره به مباحثات و هماندیشیهای سال گذشته و خروجی حاصل از آخرین اجلاس نمایندگان ولی فقیه در سال ۱۴۰۱، از جمعبندی نهایی در قالب نامهای تبیینی، تفصیلی و انتقادی در ارتباط با وضعیت عفاف و حجاب که به صورت محرمانه برای رئیس جمهور ارسال نموده است خبر داد و در عین حال، از اعلام موضع صریح و صحیح دولت که از سوی رئیس جمهور و وزارت کشور انجام شد قدردانی نمود و گفت: ارکان مرتبط نظام برای ترویج الگوی زیست عفیفانه، دغدغهمند و مشغول در حال فعالیت هستند، اما در عین حال دشمن میخواهد این موضوع را به عاملی برای دو قطبی سازی میان مردم و ایجاد اختلاف در میان نیروهای انقلابی تبدیل نماید و این بر عهده ائمه جمعه است که در مسیر پرچالش پیش رو، از تشتت در جبهه انقلاب جلوگیری نمایند.
حاج علی اکبری با تأکید بر اهمیت و ضرورت ادامه فعالیت مؤثر، اقدامات ایجابی، قرارگاهی، مردمی و میدانی ائمه جمعه در حوزه حجاب و عفاف و همچنین تسریع ایدهها و تجربیات موفق در این زمینه، به سایر پایگاههای نمازجمعه تصریح کرد: از اقدامات خلاف قانون و اخلاق به اسم نهی از منکر باید برائت بجوییم و بر امر تقویت وحدت اجتماعی باید اهتمام داشته باشیم.
وی ادامه داد: صبر راهبردی نظام در برابر هنجارشکنان نشان داد که طراحان و صحنهگردانان، به کشف حجاب قانع نیستند و بنا دارند به سرعت به سمت هنجارشکنی بیشتر حرکت کنند. دشمن تلاش دارد که یک موضوع فرهنگی را به اجتماعی و بعد به چالش سیاسی و در نهایت به چالش امنیتی مبدل نماید. اما در این میان، شبکه امامت جمعه باید مواجهه پخته و عمیق داشته باشد و ضمن پرهیز از انفعال، از سطحینگری و مواجهه احساسی باید خودداری نماید.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تأکید کرد: دشمن میخواهد جبهه انقلاب را به خطای محاسباتی دچار نماید که نتیجه آن، میتواند انفعال خطرناک در برابر اباحهگری، یا بزرگنمایی و تعمیم فراتر از واقعیت رفتار اقلیتی هنجارشکن، بهگونهای باشد که گویی کلیت این نظام مقدس، مردمی و مقتدر در معرض مخاطره قرار گرفته است. این همان طرح فریبی است که در ایام اغتشاشات به پشتوانه فضای مجازی و رسانهای اجرا کردند.
حاج علی اکبری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما مکلف هستیم با منطق امام عالیقدرمان که جلوهای از آن در دیدار سال گذشته ائمه جمعه با ایشان استماع شد و بر اساس مبانی مکتب شهید سلیمانی با این چالش مواجه شویم و تهدیدها را به فرصت مبدل کنیم. برخی از مصادیق فرصتهای قابل استحصال از این تهدید عبارتند از: درک عظمت نعمت حجاب، نگاه دوباره و روزآمد به هویت زن مسلمان، کشف نقاط ضعف خودمان و جبهه انقلاب در حوزههای فرهنگی، تربیتی، رسانهای و ساختاری، ناکارآمدی در آرایش قرارگاهی، شناخت ترفندها و نقاط قوت دشمن که میتواند در استحکام بیش از پیش نظام در برابر جنگ ترکیبی جبهه معاند نقش اساسی ایفا نماید.