به گزارش خبرنگار مهر، چاپ دوم کتاب "چنین گفت ابنعربی" پژوهشی خواندنی است که توسط نصر حامد ابوزید، پژوهشگرو اندیشمند معاصر نوشته شده است.
فراخواندن ابنعربی از این روست که شاید بتوان در تجربههای او چیزهایی یافت که در جهان امروز با آن روبرو هستیم. اهمیت اندیشه ابنعربی از این روست که پختگی و پروردگی اندیشه اسلامی را در حوزههای گوناگون فقه، الهیات، فلسفه ، تصوف، تفسیر قرآن ، علوم حدیث، علوم بلاغت، لغت و... به نمایش میگذارد.
از این دیدگاه بررسی و پژوهش آموزهها و اندیشه های او ، چشم اندازی از اندیشه های اسلامی در سده های ششم و هفتم هجری را پیش چشم می گذارد و از دیدگاهی دیگر، شیخ اکبر محیی الدین ابن عربی پل پیوند میان و همزه وصلی است میان میراث جهانی و میراث اسلامی.
محمد راستگو مترجم این کتاب و عضو هیئت علمی دانشگاه کاشان در تعریف مقام ابن عربی چنین می گوید: ابن عربی و توچه دانی که ابن عربی کیست و چیست. دریایی ژرف وشگرف ، روحی بلند و برین ، نگاهی تیز و توانا، دیدی باز و بی کران، خردی خرده سنج، اندیشه ای موی شکاف، دلی دلین و ….در یک کلمه از سرآمدان فرهنگ و دانش و بینش، نه تنها در جهان اسلام که در همه جهان و یکی از شگفتی های تبار انسان.
کتاب " چنین گفت ابن عربی" در شش فصل کلی تالیف شده که عناوین فصول آن شامل ؛ از جاهلیت تا ختم و لایت، دیالکتیک پیدا و پنهان، بندهای مکان و فشارهای زمان، دیدار با ابن رشد، پیدایی هستی و مراتب آن ، تاویل شریعت : دیالکتیک ظاهر و باطن می شود.
کتاب "چنین گفت ابن عربی" تالیف نصر حامد ابوزید و ترجمه سید محمد راستگو است که در 390 صفحه و به قیمت 4500 تومان از سوی نشر نی انتشار یافته است.