رضا معمارزاده در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در شهرستان دزفول ۱۵ پایگاه اورژانس شامل ۱۰ پایگاه جادهای، چهار پایگاه شهری و یک پایگاه اورژانس هوایی وجود دارد که در خدمت مردم دزفول و حومه هستند.
وی، فرسودگی ناوگان نقلیه اورژانس ۱۱۵ را یک معضل کشوری برشمرد و افزود: این معضل در استانها و شهرستانهای جنوبی همچون خوزستان و دزفول که در فصول گرم سال با گرمای بالای ۵۰ درجه مواجه هستند، بیشتر نمایان است.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول عنوان کرد: فرسودگی ناوگان نقلیه اورژانس ۱۱۵ دزفول موجب شده تا نتوانیم پایگاهها و کدهای عملیاتی را افزایش دهیم که این امر موجب فشار مضاعف به نیروهای اورژانس شده و در برخی موارد خدمات رسانی را با مشکل مواجه میکند.
معمارزاده با بیان اینکه در حال حاضر دزفول با پنج پایگاه شهری مصوب راه اندازی نشده از برنامه توسعه ششم مواجه است، توضیح داد: در حال حاضر چهار پایگاه شهری در دزفول وجود دارد در حالی که بر اساس برنامه ششم توسعه باید ۹ پایگاه شهری وجود داشته باشد، زمین برخی از این پایگاهها تأمین و اقدامات لازم صورت گرفته و برای تأمین تجهیزات به دنبال رایزنی با خیران هستیم؛ همچنین زمین برخی دیگر از این پایگاهها نیز همچنان تأمین نشده که در این راستا در حال رایزنی با شهرداری هستیم.
وی ادامه داد: این چهار پایگاه فعال کنونی توان خدمات رسانی کافی به مردم شهر را ندارد به طوری که در پیک مأموریتها و ایام شلوغ به ناچار، از ظرفیت پایگاههای جادهای استفاده میکنیم.
معمارزاده با بیان اینکه اورژانس دزفول باید دارای پنج آمبولانس جایگزین (استوک) باشد، افزود: به ازای هر سه پایگاه عملیاتی باید یک آمبولانس استوک در اختیار ما باشد تا در صورتی که یک آمبولانس نیاز به تعمیر داشته باشد از آمبولانس جایگزین استفاده شود اما در حال حاضر ما از این امر مهم محروم هستیم و در ۱۴ پایگاه شهری و جادهای دزفول صرفاً ۲ آمبولانس استوک وجود دارد.
وی با اشاره به بازدید نوروزی رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول از اورژانس ۱۱۵ دزفول، یادآور شد: یکی از پیگیریهای ما در این بازدید بازسازی ناوگان نقلیه بود چرا که آمبولانسهای اورژانس ۱۱۵ دزفول هرکدام برای بازسازی نیازمند پنج میلیارد ریال اعتبار است؛ ریاست دانشگاه علوم پزشکی دزفول در این زمینه قول مساعد و دستور پیگیری داد تا از طریق بودجههای مختلف دانشگاه بتوان هرچند ماه یک آمبولانس بازسازی و اورهال شود.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول با اشاره به پیگیریها و رایزنیهای صورت گرفته از طریق نماینده مردم دزفول در مجلس، رئیس دانشگاه علوم پزشکی دزفول و رئیس اورژانس کشور، یادآور شد: رایزنیهای لازم با سازمانهای مرتبط صورت گرفته و رئیس اورژانس کشور نیز قول مساعدت برای پیگیری ویژه در این راستا داده است هرچند تاکنون این پیگیریها به نتیجه مطلوب نرسیده اما امیدوار هستیم در ادامه با تداوم پیگیریها این امر مهم با همت و تعامل مسئولان محقق شود.
معمارزاده یادآور شد: با رایزنیهای نماینده مردم دزفول در مجلس با وزارت بهداشت نیز مقرر شده تعدادی آمبولانس به اورژانس دزفول اهدا شود.
وی خواستار ورود بیش از پیش خیران شهرستان در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی شد و گفت: از نیکوکاران عرصه بهداشت و درمان شهرستان دزفول که در کشور زبانزد هستند، درخواست داریم در ساخت پایگاهها به ویژه تجهیز و بازسازی ناوگان نقلیه اورژانس ۱۱۵ دزفول یاریگر ما باشند.
وی در ادامه کمبود نیرو را یکی دیگر از چالشهای مهم اورژانس ۱۱۵ دزفول برشمرد و افزود: اورژانس ۱۱۵ دزفول دارای حدود ۱۴۵ نیروی انسانی شامل نیروهای ستادی و عملیاتی است که با توجه به کمبود شدید نیرو، تمام پرسنل ستادی در عملیاتها نیز حضور دارند.
رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی دزفول بیان کرد: وزارت بهداشت در سال جاری یک برنامه استخدام نیرو در دستور کار دارد که باید دید چه تعداد نیرو سهم اورژانس دزفول خواهد شد، ضمن اینکه پیگیر جذب تعدادی نیروی شرکتی نیز هستیم و در این راستا موافقت ریاست دانشگاه علوم پزشکی دزفول اخذ شده و نامهای به وزارت بهداشت ارسال شده است.
معمارزاده گفت: اطلاعات تکمیلی در خصوص استخدامیهای وزارت بهداشت در موعد مقرر در سایت دانشگاه علوم پزشکی بارگذاری خواهد شد.
وی با بیان اینکه نیروهای ستادی و عملیاتی اورژانس ۱۱۵ دزفول در تمام شبانه روز و در تمام ایام سال در حال خدمات رسانی به شهروندان هستند از تلاشهای بی وقفه آنان قدردانی کرد.