به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ مهدی قاسمی چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: متأسفانه مجرمین سایبری با سو استفاده از نیات خیرخواهانه مردم و به طرق مختلف در قالب دریافت کمک برای نیازمندان یا نذورات ماه مبارک رمضان در این ایام اقدام به کلاهبرداری میکنند.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر خاطرنشان کرد: برخی از کلاهبرداران سایبری با معرفی خود به عنوان مؤسسه خیریه و ارسال شماره کارت حساب شخصی خود به بهانه کمک به نیازمندان یا برپایی سفره افطاری برای افراد کم برخوردار، مبالغ دریافتی از شهروندان را برای خود برداشته و عملاً کلاهبرداری میکنند.
سرهنگ قاسمی افزود: در مواردی هم مشاهده شده که جهت پرداخت کمکهای نقدی، کاربران را به لینکهایی در شبکه اجتماعی هدایت که فرد خیر پس از کلیک بر روی لینک، وارد درگاه جعلی بانکی شده و اطلاعات حساب وی کپی (فیشینگ) شده و در تعاقب، همه یا بخشی از سرمایه و موجودی حسابش توسط مجرم سایبری به سرقت میرود.
رئیس پلیس فتای استان بوشهر به هم استانیها توصیه کرد که اگر به هر علتی قصد دارید که کمکهای نقدی و نذورات خود را به صورت غیرحضوری و اینترنتی پرداخت کنید، حتماً به سازمانهای مربوطه نظیر کمیته امداد و بهزیستی یا مؤسسات خیریه معتبر که از طریق رسانههای رسمی بویژه صداوسیما اطلاع رسانی میشود پرداخت کنید.
وی ادامه داد: از کلیک بر روی لینکهای با منابع ناشناس یا واریز به حساب افراد شخصی ناشناس خودداری کرده و در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشهای مردمی با ما در میان بگذارید.