رشت- استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه نهج‌البلاغه خوانی به یک نهضت عمومی تبدیل شود، گفت: ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه خوانی، تدبر و عمل به آن جامعه را از آسیب‌ها و چالش‌ها مصون نگه می‌دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حمیدرضا مهدوی ارفع بعد از ظهر سه شنبه در نشست روحانیون و طلاب گیلان، اظهار کرد: در کنار حرف و محتوای ناب اسلامی‌، در شبکه سازی دچار مشکل هستیم.

وی با پرده برداری از ماجرای جذب مسیحی در قلب تهران، افزود: جذب نوجوانان و جوانان و سوق آنها به کلیساها در تهران منجر به گرایش افراد به مسیحیت شد.

این استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر لزوم ریشه یابی و آسیب شناسی ساختاری شبکه تبلیغ، تصریح کرد: کارهای تبلیغی بدون پیوست جواب نمی‌دهد و این نکته مشکل جدی امروز جامعه اسلامی است.

حجت الاسلام مهدوی ارفع با بیان اینکه برنامه‌های تبلیغی و رسانه‌ای باید جذب محور و شبکه ساز باشد، گفت: عملکرد ما شبکه سازی تبلیغی در ۴ دهه اخیر بسیار ضعیف و غیر قابل دفاع است.

وی با تاکید بر تقویت گفتمان نهضت تبلیغ انقلاب اسلامی، افزود: گفتمان انقلاب اسلامی امروز در خارج از مرزها اثرگذار واقع شده است اما این گفتمان در داخل با مشکلات و ضعف‌هایی مواجه است.

این کارشناس مسائل دینی و فرهنگی با تاکید بر نفی ایجاد فضای دو قطبی در کشور، بیان کرد: حرکت دولت گذشته در راستای دوقطبی سازی جامعه، به کشور لطمه زد.

مهدوی ارفع با اشاره به عملکرد منفعلانه مسئولان در حوزه جهاد تبیین، اضافه کرد: جهاد تبیین را باید از سالن‌های همایش و سمینارها بیرون کشید و در بطن جامعه آن را پیاده سازی کرد تا اثرگذار شود.

وی با اشاره به تأثیرات معرفتی و شناختی نهج البلاغه روی افراد، افزود: فرهنگ تدبر در نهج البلاغه باید در جامعه تقویت شود.

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص پیاده سازی نهج‌البلاغه در جامعه، تصریح کرد: برای گره گشایی مشکلات و مسائل، نهج‌البلاغه باید در جامعه عمومی شود.

حجت الاسلام مهدوی ارفع با بیان اینکه نهج‌البلاغه خوانی به یک نهضت عمومی تبدیل شود، گفت: ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه خوانی و تدبر و عمل به آن جامعه از آسیب‌ها و چالش‌ها مصون نگه می‌دارد.