دکتر حسینعلی شهریاری در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: برخی بیمارستانهای فوق تخصصی و مادر تخصصی در کشور، امکانات درمانی بهتری جذب کرده اند و همین مسئله باعث شده که این قبیل مراکز درمانی که اغلب در مرکز استانها مستقر هستند، سایر مناطق را پوشش دهند.
وی در عین حال به توزیع امکانات درمانی به واسطه قدرت چانه زنی برخی در مناطق مختلف کشور اشاره کرد و افزود: این قدرت چانه زنی بالا باعث شده که امکاناتی در برخی از مناطق جذب شود که سایر نقاط کشور از آن محروم باشند.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، وجود چنین مشکلی را مربوط به سالهای اخیر ندانست و تاکید کرد: این وضعیت از سالهای دور وجود داشته و همچنان نیز شاهد اثر گذاری این ارتباطات در توزیع امکانات درمانی هستیم.
شهریاری همچنین از فاصله بسیار زیادی که میان امکانات درمانی بیمارستانهای دانشگاهی و خصوصی وجود دارد، خبر داد و گفت: این فاصله به قدری است که در برخی موارد نمی توان امکانات این بیمارستانها را با یکدیگر مقایسه کرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بودجه تامین امکانات مورد نیاز برای بیمارستانهای دانشگاهی، از توان وزارت بهداشت خارج است، لذا همچنان با استانداردهایی که خود این وزارتخانه برای مراکز درمانی تدوین کرده است، فاصله زیادی داریم.
به گفته این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، نبود امکانات و تجهیزات درمانی در شهرستانها، موجب سرازیر شدن بیماران به کلانشهر تهران و بالا رفتن هزینه های درمانی شده است.