سنندج- رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: مبارزه با ملخ بومی در ۸ هزار هکتار از مراتع و مزارع استان انجام می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی کردستان، پیمان اسکندری اظهار کرد: مبارزه علیه ملخ بومی در ۸ هزار هکتار از مراتع و اراضی کشاورزی کردستان برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: طرح مبارزه با ملخ بومی در پنج شهرستان سروآباد، مریوان، سنندج، بانه و کامیاران در مناطقی بسیار صعب‌العبور و با صرف انرژی و هزینه‌های بالا، با نظارت و حضور همه جانبه شبکه مراقبت کنترل این سازمان انجام می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان اعلام کرد: پوره‌ها و حشرات کامل از برگ، ساقه سبز و از پوست میزبان تغذیه می‌کنند و هر ملخ قادر است تا سه برابر وزن خود تغذیه کند از این رو مبارزه با آفت بومی ملخ همه ساله در مراتع و اراضی کشاورزان انجام می‌شود.

اسکندری افزود: تخریب مراتع و زیستگاه‌های این ملخ‌ها باعث شده به سمت مزارع و باغات سرازیر شوند.

وی خاطرنشان کرد: ملخ‌ها غذای پرنده‌ای با نام «سارسینه سرخ» هستند ولی چون جمعیت ملخ‌ها افزایش و تعداد این پرندگان هم به نسبت گذشته کاهش داشته است امکان مبارزه با این آفت به وسیله این پرندگان وجود ندارد و باید با سموم شیمیایی آنها را کنترل کرد.

اسکندری اظهار داشت: ملخ‌های بومی موجود در استان که شیوع آن بیشتر در شهرستان‌های سروآباد، مریوان، سنندج و کامیاران است خسارت اقتصادی زیادی در این مناطق ایجاد نمی‌کنند.

وی افزود: افزایش جمعیت ملخ‌ها موجب وحشت مردم می‌شود لذا باید در راستای کنترل آن اقدامات لازم انجام شود که این سازمان هر سال بر اساس رسالت خود به این مهم می‌پردازد.