به گزارش خبرنگار مهر، جلال آفاقی عصر سهشنبه در جریان بازدید از فعالیت مراکز مشاوره کاهش آسیب طلاق در اردبیل اظهار کرد: با رویکرد پیشگیرانه تلاش ما بر این است تا میزان طلاق در استان اردبیل به عنوان اصلیترین معضل و زیربنای برخی ناهنجاریها به شدت کاهش یافته و شرایط مناسبی را در تحکیم نظام خانواده شاهد باشیم.
وی به فعالیت ۳۳ مرکز مشاوره با همراهی ۱۰۰ نفر از کادر مجرب رشتههای روانشناسی، مددکاری اجتماعی و مشاورههای عمومی اشاره کرد و گفت: ارائه این خدمات در مناطق مختلف استان به کاهش آمار طلاق و تقویت مبانی خانواده منجر شده است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل تصریح کرد: سال گذشته با توجه به توانمندسازی مشاوران خانواده و برگزاری دورههای آموزشی برای آنها، سعی کردیم تا این مجموعهها را مجهز به راهکارهای مناسب در کاهش طلاق کنیم که نتیجه آن روند نزولی ۱۹.۵ درصد در ورود پروندههای قضائی حوزه طلاق در مقایسه با ۶ سال قبل بوده است.
آفاقی افزود: امیدواریم کاهش پروندههای ورودی به مراجع قضائی در حوزه طلاق به معنای واقعی زمینساز انس و الفت بیشتر خانوادهها شده و از طرفی نهادهای فرهنگی و اجتماعی نیز تقویت مؤلفههای نشاط و سرزندگی جامعه را به شکل مناسب فراهم کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در این واحدهای مشاوره همکاران ما به شکل تخصصی سعی میکنند تا افرادی که تصمیم به طلاق گرفتند از این روند منصرف کرده و به نوعی به روابط گرم زوجین و همچنین کاهش طلاق توافقی کمک کنند.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل اضافه کرد: مجموعه دادگستری استان با راهکارهای پیشگیرانه سعی دارد تا شرایط مطلوبی را در این حوزه مهیا کرده و به نوعی به تحکیم بنیاد خانواده کمک کند.