صدها پرواز در فرودگاه‌های اصلی آلمان به دلیل اعتصاب لغو شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، صدها پرواز در فرودگاه‌های آلمان در شهرهای هامبورگ، دوسلدورف و کلن در حد فاصل ۲۰ تا ۲۱ آوریلی یعنی طی ۲ روز آتی لغو شد.

لغو این پروازهای برنامه‌ریزی شده به دلیل اعتصاب سراسری کارمندان برای افزایش حقوق صورت می‌گیرد.

یک روز قبل از این، اتحادیه کارگری آغاز اعتصاب کارگران فرودگاه را اعلام کرد و گفت که کارمندان قصد دارند برای اضافه‌کاری و افزایش بیشتر هزینه‌های ساعات کاری دست به اعتصاب بزنند.

طبق برنامه اعلام شده در فرودگاه هامبورگ، تمام ۳۰۸ پرواز عادی این فرودگاه در هر دو روز اعتصاب لغو می‌شوند. لغو این پروازها در مجموع ۸۰ هزار مسافر را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

سرویس‌های مطبوعاتی فرودگاه‌های دوسلدورف و کلن نیز اعلام کردند که این اعتصاب منجر به اختلالات قابل توجهی خواهد شد، اما تعداد دقیق پروازهای لغو شده مشخص نشده است.

اوایل روز چهارشنبه، اتحادیه کارگران راه آهن EVG نیز اعلام کرده بود که به عنوان بخشی از اعتصاب خود، تردد قطارها در ۲۱ آوریل به مدت هشت ساعت محدود خواهد کرد.

کارمندان قطار پیشتر نیز در ماه مارس دست به اعتصاب سراسری زده بودند که آن اعتصاب نیز حمل و نقل عمومی و هوایی در سراسر آلمان را فلج کرد. اتحادیه‌های کاری خواستار افزایش دستمزد کارگران حمل و نقل عمومی به میزان حداقل ۱۰.۵ درصد هستند، اما تا کنون دولت آلمان به این درخواست‌ها پاسخ نداده است.

یک ماه پیش نیز، خبرگزاری رسمی آلمان گزارش داد که به دلیل اعتصاب‌های گسترده کارکنان چهار فرودگاه در این کشور، دستکم ۶۸۰ پرواز هوایی لغو شده است. «اتحادیه صنفی وردی» در فراخوان خود گفت که این اعتصاب پس از سال‌ها چانه‌زنی برای افزایش حقوق کار شبانه و شیف‌های آخر هفته انجام شد.

بر این اساس، مزایای کارگران این بخش از سال ۲۰۰۶ تا کنون افزایش نیافته و همچنان دولت به وعده‌های خود عمل نکرده است.

بیست روز پیش نیز، درخواست اتحادیه کارگری «وِردی» برای اعتصابات سراسری باعث شد تا بیش از ۲.۵ میلیون نفر از کارگران بخش عمومی، حمل و نقل ریلی و همچنین اتحادیه حمل و نقل EVG، دست از کار بکشند. «مارتین بورکِرت»، رئیس اتحادیه حمل و نقل EVG گفته است که کارفرمایان هنوز هیچ پیشنهاد قابل قبولی ارائه نداده‌اند. وِردی خواستار افزایش ۱۰.۵ درصدی (ماهانه دست کم ۵۰۰ یورو) دستمزد شده است.

آلمان که تا پیش از جنگ اوکراین به شدت به گاز روسیه وابسته بود، همزمان با تلاش برای پیدا کردن منابع جدید انرژی، با تورم فزاینده مواجه شده است. نرخ تورم مصرف‌کننده در این کشور، با افزایشی بیشتر از آنچه در ماه فوریه پیش‌بینی شده بود، ۹.۳ درصد افزایش پیدا کرده است.

اعتصاب در آلمان بخشی از مناقشه درازمدت کارفرمایان بخش حمل و نقل آلمان با صدها هزار کارگر و کارمند این بخش بر سر حقوق است. موج افزایش هزینه مواد غذایی و بهای انرژی که بسیاری از کشورهای اروپایی را در نوردیده، کارمندان و کارگران را به تقلا انداخته است.