به گزارش خبرنگار مهر، رئیس حوزه هنری استان بوشهر پنجشنبه شب در مراسم معرفی چهره سال هنری استان بوشهر با اشاره به معرفی سید کوچک هاشمی زاده به عنوان چهره سال ۱۴۰۱ حوزه هنر انقلاب اسلامی در استان بوشهر اظهار داشت: هاشمی زاده در معرفی گنجینههای ادبی استان همچون فایز دشتی نقش مهمی ایفا کرده است.
امید پارساییفر هاشمی زاده را هنرمندی برخاسته از آئینها، شعائر و فرهنگ غنی اسلامی معرفی کرد و ادامه داد: این فعال فرهنگی هنری با پژوهشها و تحقیقات نوینش، زبان و ادبیات فارسی و گویش استان حرکت را غنی ساخته است.
وی با اشاره به پرورش گوهرهای ارزشمند در جامعه فرهنگی و هنری استان بوشهر خاطرنشان کرد: با ارزیابی نهایی سید کوچک هاشمی زاده به عنوان پژوهشگر سال ۱۴۰۱ معرفی شد
انتخاب چهره سال هنر انقلاب از سال ۹۷ در استان بوشهر آغاز شد که در سالهای ۱۳۹۷، ۱۳۹۸، ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به ترتیب غلامحسین دریانورد به عنوان شاعر و فیلنامه نویس، حسین دارند کارشناس شعر و ادبیات، سید حسین صافی مستندساز و نقاش برجسته علی بحرینی به عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامی در استان بوشهر معرفی شدند.
برای سال ۱۴۰۱ نیز به ترتیب حروف الفبا غلامرضا ابراهیمی به عنوان شاعر و ادیب، کاظم ارجمندنیا به عنوان کارگردان تئاتر، حسن تقوایی تولیدکننده نماهنگ و فیلم ساز مستند، احمد جولایی نویسنده، رضا شاه حسینی به عنوان خوشنویس برجسته، سید رضا صافی به واسطه تولید و کارگردانی مستند راه جهاد و قاسم طحانیان در هنر گرافیک و تئاتر در بین گزینههای کسب عنوان چهره سال هنر انقلاب اسلامی در استان بوشهر معرفی شدند.
احمدرضا قربانی پیشکسوت تئاتر، حیدر منصوری شاعر و ترانه سرا، محمد مظفری دبیر و برگزار کننده جشنواره و رویدادهای مختلف فرهنگی و تئاتر، ساسان نوذری هنرمند عرصه آثار موسیقی و آهنگ سازی، محمد علی نادری نقاش برجسته و فاخر بین المللی، فاطمه صداقت جو در رشته نقاشی چهره شهدا و سید کوچک هاشمی زاده به عنوان پژوهشگر و ادیب از دیگر گزینههای نهایی چهره سال هنر انقلاب اسلامی در استان بوشهر هستند.
در این آئین همچنین از ۸۵ هنرمند شاخص استان بوشهر در بخشهای مختلف تجلیل شد.
در نبود سید کوچک هاشمی زاده به دلیل بیماری، هدایای مربوط به چهره سال هنر انقلاب اسلامی در استان بوشهر به نمایندگی به برادر ایشان اهدا شد.