تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۰۲:۰۴

حداقل ۱۲ نفر بر اثر انفجارهای قدرتمند در دفتر ضد تروریسم پاکستان کشته شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، دست کم ۱۲ نفر بر اثر انفجارهای قدرتمند در دفتر ضد تروریسم پاکستان کشته شدند.

پلیس پاکستان نیز تأیید کرده است که حداقل دو انفجار در داخل یک مرکز ضد تروریسم در شمال غرب پاکستان رخ داده است.

پلیس اعلام کرد که دو انفجار مرکز ضد تروریسم در شمال غرب پاکستان را لرزاند و بر اثر آن ۱۲ نفر کشته و بیش از ۵۰ نفر دیگر زخمی شدند.

«شریف الله خان»، مقام پلیس در پاکستان گفته است که در انفجارهای روز دوشنبه در اداره مبارزه با تروریسم (CTD) در دره سوات استان خیبر پختونخوا حداقل ۱۲ نفر کشته و بیش از ۵۰ نفر زخمی شدند. وی افزود که معتقد نیست که این انفجارها ناشی از عملیات تروریستی بوده است. او گفت: «انفجارها پس از آتش گرفتن مواد منفجره در زیرزمین ساختمان رخ داده است.»

محل حادثه مجموعه ساختمانی است که همچنین دارای پاسگاه پلیس و مقر یک نیروی ذخیره پلیس است، اما خسارت اصلی در ساختمان اداره مبارزه با تروریسم وارد شده است.

رئیس پلیس محلی نیز گفته است که یک انبار مهمات قدیمی در دفتر وجود دارد و پلیس در حال بررسی این مسئله است که آیا همان انبار تسلیحاتی باعث انفجارها شده است یا اینکه انفجار در واقع حمله تروریستی بوده است؟

از آغاز سال جاری نیز دو حمله تروریستی به پایگاه‌های بزرگ پلیس صورت گرفت که آن حملات نیز به طالبان پاکستان موسوم به تحریک طالبان پاکستان (TTP) منتسب شده است.

یک منبع در اداره پلیس نیز تأیید کرد که بیشتر کشته شدگان انفجار دوشنبه افسران پلیس مبارزه با تروریسم بودند و افزود که یک زن و فرزندش که از کنار ساختمان عبور می‌کردند نیز کشته شدند.

بلال فیضی، سخنگوی سازمان امداد و نجات استان خیبر پختونخوا، گفت که جستجو برای یافتن مجروحان بیشتر هنوز در مراحل اولیه است.

در ماه ژانویه یعنی حدود چهار ماه پیش نیز، یک بمب گذار انتحاری جلیقه خود را در مسجدی در داخل محوطه پلیس در شهر پیشاور در شمال غربی منفجر کرد و بیش از ۸۰ افسر نظامی در اثر فروریختن ساختمان و آوار بر نمازگزاران بیر اثر این بمب گذاری جان خود را از دست دادند.

یک ماه بعد نیز، جوخه انتحاری تحریک طالبان پاکستان به یک مجتمع پلیس در شهر بندری کراچی در جنوب شهر یورش بردند که در این حمله نیز پنج نفر کشته شدند. تحریک طالبان پاکستان مدت‌هاست که مقامات مجری قانون را هدف قرار می‌دهد، چون آنها را به اجرای اعدام‌های غیرقانونی متهم می‌کند.

از زمانی که طالبان کنترل افغانستان را به دست گرفتند، پاکستان شاهد افزایش چشمگیر حملات متمرکز بر مناطق مرزی خود با این کشور بوده است. اسلام آباد می‌گوید که حملات از خاک افغانستان آغاز می‌شود.

برچسب‌ها