فاطمه ستاری نوید در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به کلام مقام معظم رهبری که فرمودند «حجاب مایه تشخیص و آزادی زن است»، اظهار کرد: امروزه حجاب و عفاف یک مسأله دینی و اجتماعی است، حجاب به معنای پوشش بیرونی و عفاف به معنای پوشش درونی است که این دو عامل باعث سلامت خانواده و جامعه میشود.
وی افزود: در حال حاضر، کودکان و دختران نوجوان کشورمان نیز برای دشمن ارزشمند شده و دشمن در توطئههای اخیر خود برای این قشر از جامعه برنامه ریزی کرده که باید این موضوع برای خانوادهها تبیین شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان با اشاره به اینکه در صورت نبود این دو عامل عفاف و حجاب، اثرات مخرب زیادی برای خانواده و جامعه خواهد داشت، اضافه کرد: لازمه ایجاد پوشش و حجاب در جامعه، داشتن پایههای اعتقادی و بینشی است و ریشه حجاب حیا و عفاف است.
ستاری نوید یادآور شد: امروز دشمنان به دنبال از بین بردن نجابت و پاکدامنی میان جامعه اسلامی هستند و امروزه حجاب زن مسلمان بیرق عزت و توانمندی و نقش آفرینی او در عرصههای ملی و بین المللی است.
این مقام مسئول در ادامه گفتگو با بیان اینکه دشمن در یک جنگ تمام عیار با استفاده از ابزارهای مختلف رسانه تلاش و تمرکز خود را بر روی جوانان و نوجوانان و بانوان قرار داده است، گفت: با حمله به حجاب قصد انحطاط زن و خانواده و گسترش اباحه گری و بی بندوباری را به جامعه ایرانی دارند و به بهانه آزادی نجابت و صلابت زن ایرانی را در حصار برهنگی میبرند.
وی بیان کرد: حجاب و عفاف و حیا وسیلهای برای تعالی و تکریم شخصیت و حفظ کرامت انسانی زن و مرد است که باعث حفظ کیان و بنیان خانواده و باعث سلامتی جامعه میشود.
برگزاری کارگاههای زیست عفیفانه در همدان
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری همدان در ادامه صحبتهای خود به برنامههای صورت گرفته با محوریت حجاب و عفاف در همدان اشاره کرد و افزود: تشکیل کارگروه زیست عفیفانه و الگو سازی و تبیین عفاف و حجاب در همه سطوح فردی و اجتماعی و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب و نهادینه سازی آن و توسعه در سطح جامعه توسط گروههای حاکمیتی و مردمی، تربیت ۴۰ بانوی کنشگر عفاف و حجاب در قرارگاه جهادگران مشهد مقدس، برگزاری جشنواره مد و لباس ایرانی اسلامی، جلسات مطالعاتی با موضوع عفاف و حجاب، برگزاری کنگره عفاف و حجاب، تقدیر از بانوان محجبه در یکی از فروشگاههای سطح شهر همدان از جمله اقدامات در این عرصه است.
ستاری نوید خاطرنشان کرد: همایش بزرگ بانوان تمدن ساز، برپایی دیوار آزاد با محتوای عفاف و حجاب، تشویق بانوان شاغل در فروشگاهها و کافی شاپ ها، تقدیر از بانوان محجبه شاغل در ادارات، نشستهای گفتمان سازی و جهاد تبیین با موضوع عفاف و حجاب، برگزاری کارگاههای زیست عفیفانه از دیگر برنامههای امور بانوان است.
وی با تاکید بر اینکه وضع عفاف و حجاب استان همدان به نسبت سایر استانها بهتر است اما تا وضعیت مطلوب و ایده آل نیاز به اقدامات ایجابی بیشتری داریم؛ تصریح کرد: دستگاههای دولتی در استان همدان موظف اند که وظایف خود را نسبت به مصوبه ۴۲۷ و ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی با موضوع عفاف و حجاب را دقیق دنبال کنند.