به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، مجتبی ذنوبی با بیان اینکه هوشمندسازی جریان خیر و احسان، از اهداف راهاندازی سامانه سها در کمیته امداد است، گفت: سامانه سها بستری را ایجاد کرده است تا مددجویان بتوانند بدون مراجعه حضوری به دفاتر کمیته امداد، نیازهای خود را ثبت کنند.
وی با اشاره به اینکه ۳۴ فرآیند از جمله خدمات مسکن، اشتغال، درمان، جهیزیه و … در سمانه سها پیادهسازی شده است، افزود: هنگامیکه یک فرد درخواستی را در سامانه سها ثبت نام میکند، چند وب سرویس، نیاز فرد را صحتسنجی میکنند و در نهایت با تأیید مددکاران کمیته امداد، فرآیند ارائه خدمت آغاز میشود.
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی کمیته امداد گفت: دسترسی به سامانه سها از طریق پنجره واحد دولت، دفاتر پیشخوان و البته درگاههای اینترنتی (تلفن همراه و رایانه) فراهم شده است تا افراد در عین حفظ کرامت، درخواستهای خود را ثبت کنند.
ذنوبی با ارائه یک آمار گفت: در طول فعالیت بیش از یکساله سامانه سها، حدود یک میلیون درخواست به ثبت رسیده که ۶۳ درصد از این درخواستها پس از طی مراحل صحتسنجی، به تأیید رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: ۳۳ وب سرویس از طریق ۱۶ دستگاه مختلف به صورت همزمان فرآیند صحتسنجی اطلاعات افراد ثبت نام کننده در سامانه سها را بررسی میکنند.
رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی کمیته امداد گفت: افراد نیازمند میتوانند با ارائه کد ملی، کد پستی و شماره همراه، درخواستهای خود را در سامانه سها ثبت کنند.
وی تاکید کرد: سامانه سها یک بستر کاملاً شخصی در اختیار افراد نیازمند قرار میدهد تا درخواستهای آنها به صورت کاملاً محرمانه و با حفظ کرامت ایشان ثبت و بررسی شود.