به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد ، دکتر احمد آدینه عصر روز گذشته در کارگاه آموزشی آشنایی عطاریهای خرمآباد با قوانین و مقررات مربوط به این شغل اظهار داشت: به رغم حساس بودن شغل عطاری، اتحادیه و صنف خاص این واحدها در استان وجود ندارد که در تلاشیم تا در آینده نزدیک صنف عطاریهای لرستان را ساماندهی کنیم .
وی تصریح کرد: نبود اتحادیه عطاری ها در لرستان باعث شده است که عطاران زیر نظر صنف خوار و بار فروشان قرار گیرند که با توجه به نبود اطلاع کافی این صنف نسبت به گیاهان دارویی، نمیتوان نظارت کافی بر عطاری ها داشت.
دکتر آدینه از فروشندگان این گونه گیاهان خواست ضمن خودداری از دخالت در کار پزشکان از فروش گیاهان دارویی در قالب کپسول یا قرص نیز امتناع ورزند.
مدیر امور دارویی دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان نیز، آشنایی عطاری ها با وظایف خود و ارائه دستورالعملها و ضوابط مربوط به گیاهان دارویی به آنان را از اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی عنوان کرد .
دکتر محسن اسد بیگی اضافه کرد: متاسفانه مواردی از شکایات مردمی به ما ارائه شده که نشانگر این است برخی عطاری ها وارد بحث داروهای شیمیایی شده اند در صورتی که تحویل این قبیل داروهای شیمیایی نیازمند نسخه پزشک است و ضمنا باید از طریق داروخانه ها به بیماران تحویل داده شود.
بهروز طیب نژاد، رئیس اصناف سازمان بازرگانی استان لرستان نیز در این جلسه عنوان کرد: از مجموع 39 واحد عطاری در استان، 15 واحد بدون مجوز فعالیت دارند.
این کارگاه آموزشی یکروزه در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خرمآباد برگزار شد.