به گزارش خبرگزاری مهر، صندوق نوآوری و شکوفایی علاوه بر تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان در قالب تسهیلات، ضمانتنامه و سرمایهگذاری، خدمات توانمندسازی متعددی را در زمینه حفظ و تجاریسازی انواع مالکیت فکری (نظیر اختراع، نشان تجاری و طرح صنعتی) به این شرکتها ارائه میکند.
شرکتها و شتابدهندههای دانشبنیان میتوانند با حمایت بلاعوض ۷۵ تا ۹۰ درصدی صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن شناسایی داراییهای فکری خود و تدوین راهبرد مناسب برای حفاظت از این داراییها، داراییهای فکری خود را در داخل و خارج از کشور ثبت کنند.
در این راستا، صندوق نوآوری ۱۴ خدمت متنوع شامل نیازسنجی (شناسایی داراییهای فکری)، جستوجوی دانشپیشین، تحلیل پتنت، ثبت اختراع در داخل و خارج کشور، ثبت تقاضانامه PCT، ثبت نشان تجاری و طرح صنعتی در داخل و خارج کشور و... را برای این شرکتها در نظر گرفته است.
متقاضیان دانشبنیان میتوانند درخواست خود را از طریق سامانه غزال صندوق به آدرس ghazal.inif.ir ثبت کنند.
گفتنی است صندوق نوآوری در چهار سال گذشته بیش از هفت میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان خدمت بلاعوض مالکیت فکری به شرکت های دانش بنیان اعطا کرده است که از این مقدار بیش از سه میلیارد تومان آن مربوط به سال ۱۴۰۱ است.
صندوق نوآوری علاوه بر حمایتهای بلاعوض مالکیت فکری، برنامههای مختلفی را برای ترویج و توسعه فرهنگ مالکیت فکری برگزار میکند. در این راستا دومین رویداد «شکوفا» به مناسب روز جهانی مالکیت فکری با موضوع «زنان و مالکیت فکری؛ شتابدهی خلاقیت و نوآوری» روز ۱۱ اردیبهشت در محل صندوق برگزار میشود.
علاقهمندان تا امروز ۹ اردیبهشت ماه جاری فرصت دارند با ورود به سایت https://uchk.ir/IPDay۲۰۲۳/ برای شرکت در این رویداد ثبتنام کنند.