ساری- قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به وجود ۸۰ هزار مسجد در کشور گفت: یک سوم این مساجد نیمه فعال و یا غیرفعال هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، سید احمد زرهانی صبح یکشنبه در نشست با فرمانداران استان با اشاره به وظایف فرمانداران برای اجرای برنامه‌های ستاد اقامه نماز خواستار تشکیل اتاق فکر برای رصد و مهار مشکلات فرهنگی در جامعه شد.

وی با اظهار اینکه در این ستاد از افراد نخبه، باتجربه و صاحب‌نظر برای بررسی و رصد مشکلات فرهنگی استفاده شود افزود: این اتاق فکر می‌تواند در ترسیم چه باید کرد به مسئولان و ستاد کمک کنند.

وی تشکیل اتاق فکر را برای ترویج اندیشه‌ها و آموزه‌های اسلامی ضروری دانست و گفت: متأسفانه امروزه نسل نو با فلسفه اقامه نماز آشنا نیست در این زمینه نیاز به کار و فرهنگ سازی داریم.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه نیازمند طلاب جوان، فاضل و آگاه به اندیشه‌های ژرف انقلاب اسلامی هستیم، افزود: این طلاب باید با انگیزه وارد مدارس شده و با دانش آموزان ارتباط دوجانبه برقرار کنند.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور از تلاش‌های استاندار مازندران در راستای ترویج فرهنگ نماز تقدیر کرد و افزود: استاندار مازندران در این زمینه سنگ تمام گذاشتند و بررسی‌ها نشان از موفقیت استان دارد.

زرهانی خواستار برپایی جلسات منظم شورای اقامه نماز در استان با حضور استاندار و نماینده ولی فقیه و فرمانداران شد و گفت: جلسات ستاد در شهرستان‌ها باید به ریاست فرمانداران و در هر فصل چهار نوبت برگزار شود.

وی به ترسیم و تدوین دستورالعمل شورای اقامه نماز اشاره کرد و اظهار داشت: در این دستورالعمل برنامه‌های فرهنگی و تحقیقاتی و تبلیغاتی و اجرایی ترسیم و مشخص شده است.

وی با بیان اینکه درصد مساجد ما به نسبت سایر کشورهای اسلامی کمتر است، توسعه ساختمان مسجد را از توصیه‌ها بیان کرد و گفت: بیش از ۸۰ هزار مسجد در کشور وجود دارد که یک سوم آن نیمه فعال و غیرفعال است.

زرهانی توجه به توسعه ساخت نمازخانه و مساجد ضروری دانست و گفت: در برخی از شهرها حتی در مسکن مهر شاهد آن هستیم که نماز خانه‌های مناسب وجود ندارد و این مسائل باید در اتاق فکر فرهنگی در شهرستان‌ها مورد توجه قرار گیرد.

قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور از ترسیم سند ۲۰ ساله ستاد اقامه نماز تا سال ۱۴۲۰ خبر داد و اظهار داشت: در شهرستان‌ها باید این این برنامه به صورت ۵ ساله تدوین و ترسیم شود.

زرهانی با اشاره به اینکه در حاشیه راه‌های مواصلاتی بیش از ۲۰۰۰ نمازخانه و مسجد بعد از انقلاب شکوهمند اسلامی ساخته شده است، افزود: تعدادی از این اماکن از داشتن امام جماعت خادم و غیره محروم است.