به گزارش خبرنگار مهر، محبوبه والیانی ظهر یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: از فردا به مدت سه روز پایگاههای ثابت سلامت در ۴ نقطه محروم از شهر اصفهان از جمله حصه جنوبی، زینبیه، قائمیه و شیخ طوسی برپا و از هشت صبح تا ۲ بعدازظهر به مردم این مناطق ارائه خدمت میکنند.
وی بیان داشت: همچنین در روز ۱۴ اردیبهشت ماه سه پایگاه ثابت یک روزه در سه میدان اصلی شهر از جمله "انقلاب"، "میدان امام حسین" و "میدان نقش جهان" از ساعت ۸ صبح تا ۲ بعدازظهر مستقر هستند که شامل حداقل یک ماما و یک عضو هیئت علمی و سه دانشجو هستند.
مدیر گروه مامایی و بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: شش اتوبوس آذین بندی شده به شعارهای بهداشتی در بزرگمهر، پل خواجو، سی و سه پل، میدان قدس و میدان جمهوری و میدان لاله مستقر و به مردم ارائه خدمات مشاوره و سلامت زنان ارائه میشود.
وی گفت: شعار روز جهانی ماما مبنی بر «همه با هم برای تحقق شواهد علمی مامایی» است و شعار ملی از سوی وزارت بهداشت "ماما حامی سلامت خانواده و فرزندآوری است" که بر اساس این شعار نقش ماما در فرزندآوری پررنگ نشان داده شده است و بر پایه اهداف وزارتخانه باید به اینجا برسیم که فرزند سالم برای جوانی جمعیت متولد شود
رئیس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیز در این نشست به هفته روز جهانی ماما از ۱۱ تا ۱۸ اشاره کرد و گفت: تعداد ماماهای شاغل را ۱۱۰۰ نفر است که در راستای افزایش زایمان طبیعی ماما نقش مؤثری دارد.
زهرا جوانمردی استاندارد سازی خدمات مامایی و رسیدن به این هدف که به ازای هر مادر در حال زایمان یک ماما باشد نیاز به افزایش تعداد ماما است که در برنامههای استخدامی وزارت بهداشت قرار دارد.
وی تعرفه گذاری خدمات مامایی را خبر خوشی برای ماما خواند و افزود: در حوزه استانداردسازی و تعرفه گذاری خدمات مامایی دو آیتم کیفی سازی خدمات مامایی است.
وی نقش ماماها را در حوزه مشاوره مؤثر خواند و افزود: آموزش بارداری در قالب کلاسهای آمادگی برای زایمان و اجرای برنامه "مامای همراه " در کنار مادر در بیمارستانها در حال اجرا است و ترس و استرس مادران را به هنگام زایمان کاهش میدهد.