به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی رضایی بعد از ظهر دوشنبه در همایش عقیدتی سیاسی در کانون شهید سبحانی کرج ضمن تبریک هفته عقیدتی سیاسی و هفته معلم در تبیین شخصیت شهید مطهری (ره) اظهار کرد: امام خمینی (ره) درباره شهید مطهری میفرمایند: «مطهری در طهارت روح، قوت ایمان و قدرت بیان کم نظیر بود، وی از شخصیتهایی بود که حاصل عمر من محسوب میشد».
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری راجع به شهید مطهری (ره)، میفرمایند: «شهید مطهری به حق یکی از بزرگترین معماران بنای فکری نظام اسلامی به حساب میآمد، وی یک متفکر به معنای واقعی کلمه، یک فیلسوف فقید و متکلم و منطقی بود».
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین افزود: علامه طباطبایی مفسر قرآن و استاد شهید مطهری نیز راجع به ایشان میگوید: «شهید مطهری دانشمندی متفکر، محققی که دارای هوشی سرشار و فکری روشن و ذهنی وسیع بود».
وی اضافه کرد: آیت الله مهدوی کنی از یاران امام نیز راجع به شهید مطهری میگوید: «ده سال آینده را زودتر از همه ما درک میکرد و ما بعد از او بودیم.»
وی بیان کرد: رمز موفقیت شهید مطهری بعد از سالها، ابتدا مربوط به نقش پدر و مادر در تربیت ایشان و توسل مادر ایشان به حضرت زهرا (س) است، همسر شهید مطهری به نقل از مادر شهید مطهری میگوید: «دو ماه قبل از تولد شهید مطهری در عالم رؤیا دیدم در حسینیهای هستم و حضرت زهرا (س) همراه دو بانو وارد وارد آن مجلس شد و به من گلاب پاشیدند و گفتند فرزندت مروج دین مبین اسلام خواهد شد».
وی دومین رمز موفقیت شهید مطهری را پس از سالها، دعای پدر و مادر ایشان در حق ایشان دانست.
حجت الاسلام رضایی با اشاره به اینکه سومین رمز موفقیت ایشان احترامی بود که شهید مطهری به پدر و مادرشان قائل بودند اظهار کرد: فرزند ایشان میگوید وقتی به منزل پدربزرگم میرفتیم پدرم پیشانی، دست و پای پدربزرگ و مادربزرگم را میبوسید. خود شهید مطهری نیز در این باره میگوید یکی از مسائلی که باعث خیر و برکت در زندگیام شده است و همواره عنایت و لطف الهی را شامل حال من کرده است احترام و نیکی فراوان من به والدینم بوده است به خصوص در دوران پیری و هنگام بیماری علاوه بر توجه معنوی و عاطفی هر چه در توانم بود از جهت مادی هم کمک میکردم.
وی تصریح کرد: توسل به اهل بیت (ع) نیز چهارمین رمز موفقیت این شهید است، ایشان مرتب در مجالس خود روضه داشتند.
حجت الاسلام رضایی عشق به امام (ره) و استادشان علامه طباطبایی را پنجمین رمز موفقیت مرتضی زهری خواند و عنوان کرد: ایشان در نامههای خود به امام، خطاب به امام و استاد خود بارها میگویند روحی فداک و از استاد خود به نیکی یاد میکنند.
وی افزود: نماز اول وقت استاد مطهری از دیگر دلایل موفقیت ایشان است که خانواده و دوستان ایشان نیز در این باره میگویند هیچگاه نماز اول وقت ایشان ترک نشد.
حجت الاسلام رضایی عزت نفس، نظم و انضباط و توجه به خواستهها را از دیگر ویژگیهای برجسته اخلاقی شهید مطهری مطرح کرد.
به گفته مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین، شهید مطهری در مسائل سیاسی نیز بسیار تیزهوش بودند، وی در اولین سخنرانی امام پس از انقلاب احساس خطر از وجود منافقین کرد و از طریق حاج احمدآقا خمینی این مطلب را با نگرانی به امام گفت.
وی اضافه کرد: در هنگام انتخاب فرمانده کمیته انقلاب، آقای لاهوتی برای انتصاب مسئولیت این سمت به امام پیشنهاد شد که در اینجا نیز شهید مطهری با ارائه ادله و اسناد به امام مشورت دادند و امام پذیرفت و حکم نوشته شده امضا نشده کنار میرود و به پیشنهاد شهید مطهری، آیت الله مهدوی کنی فرمانده کمیته انقلاب میشود.
وی خاطر نشان کرد: همه این دلایل، باعث شد شخصیت ایشان پس سالها همچنان محبوب و موفق باشد و یادش را پس از سالها گرامی میداریم