رئیس دانشگاه جامع امام حسین گفت: در چند سال گذشته با نگاه بر حل مسایل کشوری، مطالعات دقیق و مفصلی در حوزه آب در سراسر کشور انجام داده ایم.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسنی آهنگر رئیس دانشگاه جامع امام حسین علیه السلام ضمن بازدید از برخی پروژه‌های آبی استان سیستان و بلوچستان در نشستی با محمد کرمی استاندار، مسولین استانی و رؤسای دانشگاه‌های استان اظهار داشت: الحمدلله با حضور آقای سردار کرمی اقدامات خوبی شروع و پیگیری می‌شود که قطعاً در راستای امید آفرینی در مناطق مختلف استان، بالاخص مناطق محروم و ضعیف مؤثر خواهد بود.

وی ادامه داد: استان سیستان و بلوچستان به عنوان دومین استان پهناور کشور در جنوب شرقی ایران با ظرفیت معادن مختلف و آب‌های زیرزمینی و منابع غنی ای در اختیار دارد. دانشگاه جامع امام حسین در چند سال گذشته با نگاه بر حل مسایل کشوری، مطالعات دقیق و مفصلی را در حوزه آب در سراسر کشور و به خصوص در منطقه جنوب شرق انجام داده که ماحصل آن ان‌شاالله با همکاری استاندار محترم در جهت رفع مشکلات کشاورزی و زیست بوم این استان می‌انجامد.

در ادامه استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به پتانسیل بالای استان گفت: ما نمی‌توانیم بگوییم که این استان محروم است. متاسفانه به دلیل برخی از روش‌های زندگی، فرهنگ کار در این استان دچار آسیب شده و وقتی فرهنگ کار دچار آسیب می‌شود، رشد و توسعه منطقه نیز دچار مشکل می‌گردد.

وی با اشاره به ظرفیت عظیم آب‌های زیرزمینی و حفر چاه‌ها بیان داشت: ظرفیت لازم در زمینه افزایش تولیدات کشاورزی در این استان وجود دارد و این تولیدات می‌تواند در راستای تامین امنیت غذایی تاثیرگذار باشد. هر کدام از شهرستان‌های استان به خصوص در زمینه تولیدات صنعتی، کشاورزی و دامی ظرفیت خاصی دارند و برخی از شهرستان‌ها همانند زرآباد خاک حاصلخیزی برای کاشت نوع خاصی از محصولات گرمسیری را داراست.

کرمی همچنین به پتانسیل عظیم تجارت دریایی اشاره کرد و افزود: ایجاد منطقه هاب دام در این استان به خصوص با راه اندازی کشتارگاه‌ها و خرید دام از از کشورهای همجوار و صادرات آن به استان‌ها و کشورهای دیگر از ظرفیت‌های این استان هستند.

در ادامه طرفین برای ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک بالاخص در زمینه حفاری و رفع مشکل انتقال آب مذاکره و تفاهم نامه‌ای را امضا نمودند.