به گزارش خبرگزاری مهر، سید حسین صفوی، در جلسه هماندیشی تجهیزات پزشکی که با حضور سرپرست اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، کارشناسان تجهیزات پزشکی و نمایندههای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور برگزار شد، اظهار داشت: برای خریدهای تجمیعی در دنیا مدلها و ساختارهای خاصی وجود دارد که قابل بررسی و مطالعه هستند و از آنها میتوان برای خریدهای بهینه الگوبرداری کرد.
وی یادآور شد: تعیین دقیق و کارشناسی مشخصات فنی در خریدهای تجمیعی تأثیر مستقیم بر ارائه خدمات سلامت به بیماران خواهد داشت. لذا استفاده از نظرات کارشناسی اساتید و کارشناسان این حوزه بسیار مهم و حائز اهمیت است.
صفوی افزود: هیأت امنا در نظر دارد که نشستهایی در حوزه تجهیزات پزشکی داشته باشیم تا هم بازخورد از تجهیزات و ملزومات که در مراکز استفاده میشود، بگیریم و هم از نظرات کارشناسی جهت کمک به بهینه سازی خریدهای تجمیعی که به صلاح و صرفه کشور باشد بهره مند شویم تا این تجهیزات به بهترین شکل برای بیماران استفاده شود.
وی گفت: بحث نیاز سنجی دقیق تجهیزات سرمایهای مورد اهمیت است از طرفی با توجه به محدودیت ریالی و ارزی باید با دقت به این موضوعات پرداخت. اینکه تجهیزات خریداری شده در کمترین زمان به بهره برداری برسد و به نحو احسن مورد استفاده قرار گیرد، از اهدافی است که بیش از پیش با کمک دانشگاههای علوم پزشکی و کارشناسان به آن دست خواهیم یافت.
صفوی افزود: از موضوعات مورد گفتگو در جلسه هماندیشی مسئله معرفی سامانهای است که توسط هیأت امنا توسعه یافته و چرخه خرید تجهیزات پزشکی از نیاز سنجی تا نصب و بهره برداری را رصد خواهد کرد.
وی گفت: با همکاری و بهره مندی از نظرات مشورتی همکاران تلاش میکنیم تا تجهیزاتی که خریداری میشود از نقطه صفر تا صد ارزیابی شود. به عبارتی فرایند خرید، تحویل به دانشگاه، زمان نصب دستگاه، وضعیت نصب همچنین خدمات شرکت به لحاظ نصب و گارانتی ارزیابی و بررسی میشود و این موضوع در تصمیمات بعدی بسیار مؤثر خواهد بود.