سردار مسعود قنبری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب مبنی بر اجرای رزمایش مواسات و همدلی و کمک مومنانه به مردم از آغاز شیوع بیماری کرونا بیش از ۷۳۰ هزار بسته کمک معیشتی را تهیه و توزیع کرده است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۲ نیز بیش از ۳۰ هزار بسته کمک معیشتی توسط سپاه استان تهیه و در بین نیازمندان استان توزیع شده است.
جانشین فرماندهی سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان کرمانشاه تصریح کرد: به مناسبت گرامیداشت سالروز عملیات غرورآفرین بازی دراز بیش از ۱۰ هزار بسته کمک معیشتی توسط سپاه استان تهیه و تحویل خانوادههای نیازمند در شهرستانهای دالاهو، سرپلذهاب، گیلانغرب و قصرشیرین شد.
قنبری بیان کرد: مردم خطه غرب کشور خصوصاً در شهرستانهای غربی استان کرمانشاه مرزداران غیوری هستند که در دفاع مقدس و پس از آن وفاداری خود را به نظام و انقلاب و امام و رهبری ثابت کرده و زحمات بسیاری را متحمل شدند و شایسته بهترین خدمات هستند.
وی با اشاره به فرا رسیدن سالروز عملیات بازی دراز، گفت: مراسم گرامیداشت عملیات غرورآفرین بازی دراز در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۴و ۱۵ اردیبهشت ماه در سرپلذهاب برگزار خواهد شد.