به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی در مراسم روز کارگر با اشاره به برخی نگاههای تحقیرآمیز برآمده از رویکردهای غیردینی اظهار کرد: ما باید نگاه و رویکرد به کار و منزلت کارگر را در جامعه دینی اصلاح کنیم و اگر این نگاه اصلاح شود، بسیاری از امور دیگر هم اصلاح میشود.
امام جمعه دزفول افزود: حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) نگاهش به کار و کارگر این بود که خودش کارگری میکرد، خودش چاه میکند، خودش درخت میکاشت، خودش خانه میساخت و بسیاری از این امور که جز با کارگری نمیتوان انجام داد.
وی با تأکید بر اینکه انبیا هم چنین بودند و نجاری و زراعت میکردند، اظهار کرد: مقوله کار در نگاه اولیا و اوصیا خدا یک امر مهم بوده است چراکه نظام خلقت و نظام هستی وابسته به کار است و اگر کار و کارگر نباشد به تعبیر رهبر معظم انقلاب، نظام هستی و خلقت نمیچرخد.
امام جمعه دزفول ادامه داد: لذا در دستورات شریعت و فقه ما، کار بهعنوان «فریضه» مطرح شده و آمده است هر شغلی به اندازهای که جامعه از آن بی نیاز بشود، واجب کفایی است. به خاطر همین هم در احادیث و کلام نورانی اهل بیت (ع)، کار و معیشت جایگاه ویژهای دارد.
نتیجه مبارزه با فساد، احقاق حق کارگران خواهد بود
وی بیان کرد: حضرت امام صادق (ع) فرمودهاند «اگر در خط مقدم جبهه درگیری شروع شد، بازهم کار کردن و طلب روزی در آن روز را ترک نکن» یعنی در عین حال که یک مجاهد فی سبیل الله هستی بازهم نسبت به معیشت و کار، فریضه داری و نباید بی تفاوت باشی.
حجت الاسلام قاضی دزفولی تصریح کرد: با وجود همه مشکلات معیشتی که برای قشر کارگران نسبت به بقیه اقشار معمولاً مضاعف است اما کارگران به پای نظام و انقلاب ایستادهاند و این امر نشاندهنده بصیرت کارگران است که مشکلات اقتصادی را با نقشه و توطئه و آن جنگ ترکیبی دشمن تفکیک کردهاند.
امام جمعه دزفول تصریح کرد: مطمئناً این فساد بیشترین ضررش به کارگر است و دانه درشتها و مفسدان که سودای ثروتهای بادآورده دارند از همین دسترنج کارگران سوءاستفاده میکنند و اگر ما بتوانیم با فساد مبارزه کنیم قطعاً در راستای احقاق حق کارگران خواهد بود.