به گزارش خبرگزاری مهر، مجید گلشنی روز چهارشنبه با بیان اینکه در سال جاری ۹ واحد راکد در استان زنجان شناسایی و تلاش برای احیای آنها در جریان است، گفت: فرایند احیای واحدهای راکد نیازمند همکاری دستگاههای دولتی و همراهی بخش خصوصی است.
وی افزود: از همه دستگاهها و ارگانهای دولتی انتظار میرود در راستای برنامههای اقتصادی دولت سیزدهم و نقشه راه توسعه صنعتی و معدنی استان که مورد تاکید استاندار است از همه ظرفیتهای قانونی برای راهاندازی مجدد واحدهای تولیدی استفاده شود.
گلشنی پیگیری رفع مشکلات قضائی سرمایهگذاران، تأمین تسهیلات و جذب سرمایهگذار جدید برای تملک واحد راکد را از موارد مورد تاکید برای احیای واحدهای صنعتی اعلام کرد.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان تصریح کرد: احیای واحدهای راکد صنعتی استان در زمره اقدامات ارتقای بهرهوری استان بوده که در کنار سرمایهگذاریهای قابل اجرا، تأمینکننده سرمایهگذاری مورد نیاز استان برای تحقق رشد ارزشافزوده بخش صنعتی مورد هدف است
وی با بیان اینکه برآورد سرمایهگذاری مورد نیاز برای راهاندازی مجدد ۹ واحد صنعتی راکد در استان بالغ بر یک هزار و ۳۲۰ میلیارد تومان است، افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال برای ۵۵۰ نفر در استان فراهم میشود.
گلشنی ادامه داد: از جمله محصولات تولیدی این واحدها انوع چینی، فرآوری مالت، ریخته گری فولاد، شمش فولادی، انواع سیم و کابل مسی و مفتولی، آهن اسفنجی، نخ پلی استر و فرآوری مالت است