اهواز - معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: ۱۷۰ اثر به سیزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی به زبان عربی رسید که افزایش قابل توجهی داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید منادی چهارشنبه شب در آئین اختتامیه سیزدهمین جشنواره بین‌المللی شعر رضوی به زبان عربی (یادمان دعبل خزاعی) در شهرستان شوش اظهار کرد: افتخار میزبانی این جشنواره در استان خوزستان را داریم که اکنون اختتامیه آن در شهرستان شوش و مرقد دعبل خزاعی شاعر امام رضا برگزار شد که خوشبختانه استقبال خوب مردم را در پی داشته است.

وی با بیان اینکه امسال جشنواره از چند جهت خلاقانه تر و بهتر از دوره‌های قبل عمل شد، اظهار کرد: نفی دوره‌های قبل را نمی‌کنیم زیرا در همه دوره‌ها با محبت و ارادت به امام رضا (ع) تلاش شده است اما این جشنواره‌ها مثل دوی امداد می‌ماند که باید هر دوره تلاش کنیم تا بهتر از دوره‌های قبل برگزار شود و نهایتاً کار را به نفرات بعدی واگذار کنیم.

معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به اینکه فرآیند برگزاری این جشنواره که زیرشاخه جشنواره امام رضا (ع) است حدود هفت ماه به طول انجامید، بیان کرد: جشنواره امسال از چند جهت ویژه بود من جمله اینکه فقط اختتامیه نبود و عطر و شمیم مراسم، آئین و فرهنگ رضوی در سراسر استان پیچیده بود و از آنجایی که قصد داشتیم تمام استان میزبان جشنواره باشد هفته آینده در شهرهای دزفول، بهبهان و خرمشهر شعر خوانی رضوی خواهیم داشت.

به گفته وی، پیش از این در شهرهای شادگان، هویزه، باوی و ملاثانی شعرخوانی رضوی برگزار شده بود.

منادی، مشارکت خوب استان در این دوره از جشنواره را ویژگی دیگر خواند و گفت: از ۲۹ شهر استان، ۱۱ شهر میزبان برنامه‌های جانبی برنامه یوده اند؛ همچنین در کشورهای عراق و عمان برنامه شب شعر برگزار شد، در واقع برنامه به معنای واقعی جشنواره بود.

وی در خصوص آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره عنوان کرد: سال‌های گذشته تعداد آثار کمتری دریافت شده بود که امسال شاهد رشد خوبی بودیم و ۱۷۰ اثر یه دبیرخانه رسید؛ تعداد کشورهای مشارکت کننده نیز نسبت به سال‌های گذشته با تغییر ویژه و افزایش روبرو بود.

معاون فرهنگی و رسانه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: کاری که پس از جشنواره باید برگزار شود و ان‌شاءالله بتوانیم به نحو احسن آن را انجام دهیم این است که با تولیدات رسانه‌ای و فرهنگی مثل کتاب و فیلم برنامه را کاربردی تر و ماندگار کنیم.