سی‌امین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی در روزهای ۲۲ و ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ در بانک‌مرکزی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر؛ سی‌امین همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی در روزهای ۲۲ و ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ در بانک‌مرکزی جمهوری اسلامی ایران و با همت پژوهشکده پولی و بانکی برگزار می‌شود.

اهداف برگزاری این همایش، بررسی کلان روندهای بین‌المللی سیاست‌های پولی و ارزی، ایجاد فضای مناسب برای سیاست‌گذاران، بانکداران و اقتصاددانان جهت تبادل نظر در مورد چشم‌انداز سیاست‌های پولی و ارزی و صنعت بانکی کشور، بحث و تبادل نظر در خصوص آخرین تحولات در حوزه سیاست‌های پولی و ارزی و بررسی قوانین موجود است. در این همایش دستاوردهای ملی و بین‌المللی سیاست‌های پولی و ارزی و نظام بانکی نیز ارائه می‌شود.

پژوهشکده پولی و بانکی به عنوان بازوی تحقیقاتی بانک‌مرکزی در گسترش تحقیقات و مطالعات علمی در زمینه پولی و بانکی فعالیت می‌کند و هر ساله همایش سیاست‌های پولی و ارزی و همچنین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت را برگزار می‌کند. همایش سالانه سیاست‌های پولی و ارزی تاکنون در ۲۹ دوره برگزار شده و تا سی‌امین دوره آن نیز ۴۰ روز باقی‌مانده است.

همایش سیاست‌های پولی و ارزی فرصتی برای بررسی چالش‌های پیش‌روی نظام بانکی و مالی کشور و ارائه راهکارهای عملی برای برون‌رفت از آن توسط اساتید، پژوهشگران، صاحب نظران و دانشجویان فعال در حوزه پولی و بانکی کشور است.

موضوع اصلی این دوره همایش «تثبیت اقتصادی؛ حکمرانی و سیاستگذاری» و محورهای آن چارچوب سیاست پولی برای تثبیت اقتصادی، چارچوب سیاست مالی برای تثبیت اقتصادی، سیاست ارزی و تثبیت اقتصادی، نظام بانکی و تثبیت اقتصادی و حکمرانی و ثبات اقتصادی است.
این همایش در ۱۲ پنل تخصصی و با بیش از ۵۰ سخنرانی از اساتید، مسئولان و پژوهشگران حوزه پولی و ارزی برگزار می‌شود.

مهمانان ویژه این همایش، رئیس کل بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و امور دارایی و رئیس سازمان برنامه و بودجه هستند که به عنوان سخنرانان کلیدی حضور خواهند داشت.

فراخوان ارسال مقالات

از اقتصاددانان، اساتید و کارشناسان حوزه‌های اقتصاد کلان، علوم مالی و پول و بانک و همچنین دانشجویان فعال در حوزه پولی و ارزی دعوت می‌شود تا مقالات علمی خود حول محورهای همایش را تا ۲۳ اردیبهشت ماه به دبیرخانه همایش ارسال کنند. مهلت ارسال مقالات پیش از

این تا دهم اردیبهشت ماه بود که تا ۲۳ اردیبهشت ماه تمدید شده است.

برای کسب اطلاعات بیشتر و نحوه ارسال مقالات می‌توانید به آدرس سایت پژوهشکده پولی و بانکی یا به نشانی اینترنتی www.mepac.mbri.ac.ir مراجعه نمائید.