به گزارش خبرنگار مهر، سید علیرضا موسوی نژاد، یک شنبه شب در آئین تجلیل از معلمان مراکز آموزشی زندان مرکزی بیرجند، با اشاره به اهمیت دانایی در برابر جهل، بیان کرد: در حال حاضر ۱۱۸ مددجوی زندان مرکزی بیرجند در کلاسهای سوادآموزی شرکت میکنند که برای ما از جهات مختلف اهمیت دارد.
بهره گرفتن ۹۰۰ مددجو از کلاسهای سوادآموزی ندامتگاه بیرجند
وی با اشاره به اینکه از سال ۹۴ تا کنون بیش از ۹۰۰ مددجو در کلاسهای سوادآموزی طرح ندامتگاه این مرکز آموزش دیدهاند، گفت: نیاز است مبادی بی سوادی در خراسان جنوبی مسدود شود چرا که این اتفاق در نهایت موجب کاهش آسیبهای اجتماعی و پایین آمدن آمار ورود افراد به زندان میشود.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس نهضت سوادآموزی هم در این جلسه اظهار کرد: نیاز است از فرصت یادگیری دوم سواد آموزی، برای ارتقای سطح دانش، بینش، معرفت و بصیرت افراد نسبت به مناسبات اجتماعی استفاده کرد.
علیرضا عبدی با اشاره به اینکه سواد آموزی و علم مهمترین عامل کاهش بزهکاریها است، گفت: البته امروز سواد فقط به خواندن و نوشتن خلاصه نمیشود بلکه امروزه سخن از سواد رسانهای است.
ضرورت تجهیز به سواد رسانهای
عبدی با اشاره به اغتشاشات سال گذشته بیان کرد: اگر به شرکت کنندگان در اغتشاشات پاییز ۱۴۰۱ انواع سواد، به ویژه سواد رسانهای و سواد هویتی آموزش داده میشد بسیاری از آنان در این اغتشاشات حضور پیدا نمیکردند.
گفتنی است در این مراسم از معلمان طرح سوادآموزی ندامتگاه بیرجند تجلیل شد.