به گزارش خبرنگار مهر، سید علی هاشمی شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی آموزش و پرورش بخش بسطام با بیان اینکه بخش بسطام دارای ۶۹ مدرسه است، تاکید کرد: ۳۳ مدرسه ابتدایی در منطقه بسطام شامل شهرهای مجن، کلاته خیخ، بسطام و روستاهای حومه میزبان دانش آموزان در سال تحصیلی است.
وی با بیان اینکه ۲۲ مدرسه متوسطه اول و ۱۰ مدرسه متوسطه دوم نیز در بسطام دایر است، تاکید کرد: چهار هنرستان نیز در بخش بسطام زیر نظر آموزش و پرورش، فعالیت دارد.
مدیر آموزش و پرورش بسطام درباره تعداد دانش آموزان بخش بسطام بیان کرد: به واسطه بافت جغرافیایی و همچنین تعداد بالای خانوادههای نظامی در بخش بسطام و همچنین انتقالی و مهاجرتهای پی در پی دانش آموزان، تعداد دانش آموزان این بخش آمار ثابتی در طول سال تحصیلی ندارد اما میتوان گفت هم اکنون پنج هزار و ۷۶۹ دانش آموز در این بخش درس میخوانند.
هاشمی با بیان اینکه ۸۳۴ نفر پرسنل فعال آموزش و پرورش بخش بسطام هستند، گفت: ۶۱۹ نفر نیز در زمره پرسنل بازنشسته آموزش و پرورش بخش بسطام به شمار می آیند که در مجموع یک هزار و ۴۵۳ نفر را شامل میشود.
وی در ادامه به تثبیت و بازگشت بسیاری از اراضی و املاک تصرف شده آموزش و پرورش بخش بسطام اشاره کرد و بیان داشت: آموزش و پرورش بخش بسطام ۱۱۷ ملک دارد که برخی شأن تصرف شده بودند و لذا پیگیری حقوقی پروندههای این املاک در ماههای اخیر، در دستور کار آموزش و پرورش بسطام قرار گرفت.
مدیر آموزش و پرورش بسطام با بیان اینکه تعداد بسیار زیادی از املاک آموزش و پرورش این بخش در گذشته متأسفانه تصرف عدوانی شده بود، گفت: هنوز هم تعداد انگشت شماری هنوز در تصرف است که در حال پیگیری امور مرتبط به آزاد سازی آنان هستیم.
هاشمی با بیان اینکه املاکی در آموزش و پرورش بخش بسطام وجود داشت که ۳۰ سال تصرف شده بود، تاکید کرد: برای مثال کانون شهید مفتح متعلق به آموزش و پرورش، در اجاره بود اما مستأجر ملک را تخلیه نمیکرد لذا ما موفق شدیم که این ملک را بعد از سه دهه بالاخره آزاد سازی کنیم.
وی افزود: خانههای سازمانی آموزش و پرورش نیز به همین شکل بود بعضاً تا ۱۳ سال افرادی در آن ساکن بوده و آن را تخلیه نمیکردند که این موضوع هم خوشبختانه حل شد و توانستیم برخی همکاران ما که از سیستان و بلوچستان به بسطام آمدهاند را در آن مکانها اسکان دهیم.