به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این شبکه اجتماعی ۲۰ هزار کارمند دارد و طی یک سال گذشته در هر فصل درآمد آن افزایش یافت، اما به نظر می رسد به شرکت های فناوری ( از جمله شرکت مادر خود) پیوسته که به دلیل تضعیف چشم انداز وضعیت اقتصادی جهان، کارمندان خود را اخراج می کنند.
لینکدین با فروش تبلیغات و همچنین دریافت حق عضویت برای استخدام و متخصصان فروشی که از این شبکه اجتماعی استفاده می کنند به درآمد دست می یابد.
رایان روسلانسکی مدیر ارشد اجرایی لینکدین در نامه ای به کارمندان اعلام کرد مشاغلی در بخش های فروش، عملیات و تیمهای پشتیبانی با هدف سادهسازی عملیات شرکت کاهش می یابند و با حذف لایه هایی از شرکت به تصمیم گیری سریع تر کمک می شود.
روسلانسکی در ادامه می نویسد: با توجه به کاهش تقاضای مشتریان و کوچک تر شدن بازار و همچنین ارائه موثرتر سرویس به بازارهای نوظهور و گسترش آنها، ما استفاده از فروشندگان را گسترش می دهیم.
به گفته یک سخنگوی لینکدین، فروشندگان در حقیقت شرکای خارجی هستند که فعالیت های جدید و فعلی را برعهده می گیرند.
همچنین مدیر ارشد اجرایی این شرکت در نامه خود از تغییراتی سخن گفت که به ایجاد ۲۵۰ شغل جدید منجر می شود. وی اعلام کرد کارمندانی که احتمالا اخراج شوند، می توانند برای مشاغل مذکور درخواست ارائه کنند.
لینکدین همچنین اعلام کرد که پس از اینکه در سال ۲۰۲۱ تصمیم به تعطیلی فعالیت اپ شغل یابی اش در چین گرفت، اکنون برنامه استخدامی که در این کشور ارائه می داد را حذف می کند. دلیل اقدام مذکور محیط چالش برانگیز اعلام شده است. به گفته شرکت اپ چینی آن که InCareers نام دارد تا ۹ آگوست حذف خواهد شد.
به گفته شرکت اپ چینی مذکور با وجود پیشرفت در مراحل اولیه با رقابت زیاد و وضعیت اقتصادی چالش برانگیزی در چین روبرو شد و در نهایت تصمیم گرفته شد تااین سرویس تعطیل شود.
طبق وب سایت Layoffs.fyi در ۶ ماه گذشته بیش از ۲۷۹ هزار کارمند در بخش فناوری سراسر جهان اخراج شده اند.