بوشهر- معاون سیاسی، امنیت و اجتماعی استاندار بوشهر گفت: تکمیل طرح‌های نیمه تمام ورزشی استان بوشهر با جدیت دنبال شود.

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر پورات ظهر پنجشنبه در آئین تکریم و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان استان بوشهر اظهار داشت: توسعه فعالیت‌ها در حوزه ورزش و جوانان استان بوشهر باید با جدیت دنبال شود.

وی با اشاره به حضور افراد خلاق، پویا و توانمند در حوزه ورزش و جوانان استان بوشهر خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین رویکردها برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی توسعه فعالیت‌های حوزه ورزش و جوانان است.

معاون سیاسی، امنیت و اجتماعی استاندار بوشهر با اشاره به اهمیت فعالیت فرهنگی تاکید کرد: توجه به اقدامات فرهنگی باید بیش از گذشته مد نظر قرار گیرد.

استعدادیابی در حوزه ورزش

وی استعدادیابی در حوزه ورزش استان را یک ضرورت دانست و بیان کرد: باید پشتیبانی مناسبی از استعدادها صورت گیرد و اداره‌کل ورزش و جوانان برنامه‌های ویژه‌ای در این زمینه داشته باشد.

وی با اشاره به افتخارآفرینی ورزشکاران استان بوشهر در عرصه‌های ملی و بین‌المللی تاکید کرد: جوانان نخبه ورزشی از افتخارات استان هستند که نام بوشهر را بلندآوازه کرده‌اند.

وی توسعه ورزش قهرمانی را یکی از مسائل ضرورتی دانست و افزود: تکمیل طرح‌های نیمه تمام با رویکرد توسعه محوری از دیگر اهدافی است که انتظار است برنامه‌ریزی و دنبال شود.