مراسم بیست و هفتمین سالگرد تاسیس بنیاد امور بیماری‌های خاص، در شهرک مسعودیه تهران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم بیست و هفتمین سالگرد تأسیس بنیاد امور بیماری‌های خاص، روز پنج شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ در محل بیمارستان هاشمی رفسنجانی در شهرک مسعودیه تهران برگزار شد.

این مراسم شامل دو بخش «بازخوانی تاریخچه خدمات بنیاد از ابتدا تا امروز» و «تجلیل از ورزشکاران مدال آور مسابقات جهانی بیماران خاص در استرالیا» بود.

بنا بر همین گزارش در بخش اول مراسم، کلیپی از مراحل ساخت بیمارستان هاشمی رفسنجانی در مسعودیه تهران به نمایش در آمد.

محمدجواد کیان رئیس مرکز درمانی سوده و یکی از قدیمی ترین همکاران بنیاد امور بیماری‌های خاص در ۲۷ سال گذشته، با بیان تاریخچه‌ای از تأسیس بنیاد امور بیماری‌های خاص تاکید کرد: تا قبل از تأسیس بنیاد حتی نامی از بیماران خاص در میان نبود.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین موفقیت‌های بنیاد امور بیماری‌های خاص این بود که صدای بیماران را به گوش مسئولین و مردم رساند.

رئیس مرکز درمانی سوده با اشاره به اینکه کیفیت زندگی و طول عمر بیماران خاص بعد از تأسیس بنیاد به شکل قابل توجهی افزایش یافت، تاکید کرد: امروز ۱۳۰۰ مرکز درمانی ویژه بیماران خاص در سراسر کشور وجود دارد تا بیماران مجبور نباشند برای پیگیری درمان خود به تهران یا سایر مراکز استان‌ها سفر کنند.

وی با بیان خاطره‌ای از کلنگ زنی مرکز درمانی سوده، بدون حضور حتی یک مسئول دولتی گفت: مبنای حرکت بنیاد امور بیماری‌های خاص همواره با حمایت و همراهی مردم بوده و خواهد بود.

مهین فرهادی زاد عضو هیأت رئیسه فدراسیون ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضا سخنران بعدی مراسم بیست و هفتمین سالگرد تأسیس بنیاد امور بیماری‌های خاص بود که با بیان تاریخچه‌ای از تأسیس فدراسیون ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضا در کشور، گفت: ورزشکاران ما، نام ایران را به گونه‌ای در جهان طنین انداز کردند که تا امروز فدراسیون ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضا در بالاترین سطح جهانی شناخته شود.

وی تاکید کرد: قدردان زحمات تمام ورزشکاران، مدیران و مربیان خود در سراسر کشور برای کسب این موفقیت‌ها هستیم. در نتیجه چنین زحماتی بود که امروز ما می‌توانیم با ۴۵ ورزشکار در مسابقات جهانی استرالیا ۲۰۲۳ شرکت کرده و پدیده شویم.

امیرحسین تقدیری جوان‌ترین ورزشکار شرکت کننده در مسابقات جهانی استرالیا در سال ۲۰۲۳ هم در سخنان کوتاهی گفت: ما با ورزش مشکلات جسمی خود را فراموش می‌کنیم.

وی افزود: حمایت‌های فاطمه هاشمی زمینه ساز کسب موفقیت‌های جهانی ما شد.

جوان‌ترین ورزشکار شرکت کننده از سوی جمهوری اسلامی ایران در مسابقات جهانی استرالیا در خاتمه ابراز امیدواری کرد در سال‌های آینده، افتخارات بیشتری کسب کند.

فاطمه هاشمی رئیس بنیاد امور بیماری‌های خاص، نعمت فرصت خدمت به بیماران خاص در ۲۷ سال گذشته را شایسته شکرگزاری دانست و تاکید کرد: یقیناً به دست آمدن این توفیقات، بدون همراهی صادقانه مسئولان، همکاران بنیاد و خیرین ممکن نبود.

وی افزود: ما فدراسیون ورزش بیماران خاص را با یک عضو آغاز کردیم تا امروز که ۱۲ هزار ورزشکار در سراسر کشور داریم.

هاشمی با تاکید بر اینکه همچنان باید مهم‌ترین هدفمان این باشد که ورزش را به خانه بیماران خاص و پیوند اعضا ببریم، خاطر نشان کرد: موفقیت‌های ورزشی بیماران خاص و پیوند اعضا مرهون زحمات مستمر خانم فرهادی زاد است.

وی با تاکید بر اینکه همچنان پای خدمت به بیماران خاص ایستاده است، ابراز امیدواری کرد محبت و همراهی مردم همچون ۲۷ سال گذشته، حامی و همراه بنیاد امور بیماری‌های خاص باشد.

در پایان این مراسم، از مدال آوران مسابقات جهانی بیماری‌های خاص و پیوند اعضا در استرالیا با اهدای هدایایی تجلیل شد.