یاسوج - خبرگزاری مهر: دبیر ستاد اشتغال و سرمایه گذاری کهگیلویه و بویراحمد گفت: 63طرح با اعتبار 105 میلیارد ریال و اشتغالزایی برای 277 نفر از محل بنگاه های زودبازده در شورای اشتغال و سرمایه گذاری استان به تصویب رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، خلیفه خلقی پور بعدازظهر امروز در نشست شورای اشتغال و سرمایه گذاری استان، اظهار داشت: از ابتدای اجرای طرح بنگاه های اقتصادی زودبازده در این استان، 14هزار و 566 طرح با اعتبار شش هزار و 728 میلیارد ریال از سوی متقاضیان به دبیرخانه این ستاد ارسال شده است.

وی افزود: از این تعداد 9 هزار و 794 طرح با اعتبار سه هزار و 296 میلیارد ریال آن مصوب شده و هفت هزار و 710 طرح نیز با اعتبار دو هزار و 227 میلیارد ریال قرار داد بسته شده است.

رئیس سازمان کار و امور اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد بیان داشت: از تعداد طرح های قرار داد بسته شده، تسهیلات هفت هزار و 513 طرح به مبلغ یک هزار و 509 میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی خاطرنشان کرد: شش هزار و 78 طرح به مبلغ یک هزار و 273 میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است.

خلقی پور عنوان کرد: مشارکت اقتصادی استان یک درصد رشد کرده است و نرخ بیکاری در این استان در سال 84 از 18 درصد به 9/14 درصد رسیده است که نشان از رشد توسعه اقتصادی استان دارد.