مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، از پیگیری ورود طب ایرانی به برنامه پزشکی خانواده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر،

نفیسه حسینی یکتا؛ مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در نشست علمی مدیریت بیماری‌های گوارش در طب ایرانی، ضمن خوش آمدگویی به حاضرین در جلسه و تشکر از دست اندرکاران اجرای این نشست، تاکید کرد: همه ما موظف و مکلف هستیم تا برای ارتقای نظام سلامت کشور تمام توان خود را بکار گیریم.

وی افزود: در خصوص استفاده از ظرفیت طب‌های سنتی چه در خارج از کشور و چه در داخل کشور اسناد بالادستی قوی و محکمی وجود دارد. راهبرد سازمان جهانی بهداشت حمایت از طب‌های سنتی و مکمل و توصیه به استفاده از ظرفیت‌های آن در نظام سلامت کشورهای عضو است و نقطه غایی استفاده از این ظرفیت را ادغام خدمات تأیید شده طب‌های سنتی و مکمل در نظام سلامت کشورها می‌داند.

مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل با اشاره به اینکه در داخل کشور نیز اسناد بالادستی ما را موظف به تبیین، ترویج و توسعه طب ایرانی کرده است؛ تصریح کرد: در بخشی از بند ۱۲ سیاست‌های کلی نظام سلامت بر تعامل و تبادل منطقی طب سنتی و طب رایج در تشخیص و درمان تاکید می‌کند.

وی با اشاره به سرعت گرفتن روند اجرای طرح ادغام طب ایرانی در نظام سلامت توضیح داد: طرح ادغام در سطح یک نظام سلامت با آموزش اصلاح سبک زندگی، تا پایان سال ۱۴۰۲ در تمامی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور اجرا می‌شود. همچنین موضوع برنامه پزشکی خانواده و ورود طب ایرانی در این طرح در حال پیگیری و پیشرفت است.

حسینی یکتا تاکید کرد: همه این‌ها می‌طلبد که چنین برنامه‌هایی را با همکاری گروه‌ها و انجمن‌های تخصصی در رشته‌های طب رایج داشته باشیم تا مسیر اجرای این طرح به منظور بهره مندی عموم جامعه از خدمات امن طب ایرانی هموارتر شود.

وی در پایان گفت: بدون شک دغدغه همه ما به عنوان خادمین حوزه سلامت، ارائه خدمات درست و کامل به مردم است و اینکه در طب سنتی با نام‌ها و عناوین مختلف، خدماتی ارائه می‌شود که گاه موجب آسیب به سلامت مردم می‌شود نگرانی همه ما را در رشته‌های تخصصی مختلف برمی‌انگیزد و مطمئن هستیم که این تعامل و تبادل اطلاعات به ساختارمند شدن این حوزه هم کمک خواهد کرد.