به گزارش خبرنگار مهر، علی نیکزاد ظهر سهشنبه در جریان بازدید از پروژه تالار شهر اردبیل در جمع اهالی فرهنگ و هنر اظهار کرد: ۷۵ درصد بودجه کشور در اختیار وزارتخانهها است که به صورت متمرکز در استانها توزیع میشود و مسئولان هر استان که بیشترین رایزنی و چانهزنی را داشته باشند، جذب اعتبارات بیشتری را شاهد خواهند بود.
وی تصریح کرد: با اعتبارات اندک استانی و شهرستانی نمیتوان پروژههایی نظیر تالار شهر را به پیش برد و ضرورت دارد تا از ردیفهای ملی برای تکمیل و تجهیز این فضای فرهنگی و هنری استفاده کنیم.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی به طولانی شدن زمان اجرای این پروژه اشاره کرد و گفت: در ۱۲ سال گذشته برخی اقدامات انجام شده اما به هیچ وجه مطلوب و مناسب نبوده و ضرورت دارد هر چه سریعتر این پروژه با تأمین اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی ماده ۵۶ و ۲۰۰ میلیارد تومان وزارتخانه برای تجهیز و راهاندازی این پروژه اقدامات مؤثر و گامهای جدی برداشته شود.
نیکزاد افزود: ما در حوزه فرهنگی و نرمافزاری بدون وابستگی جناحی و حزبی سعی میکنیم پیگیر مطالبات اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه باشیم که در این زمینه مشکل ۱۸ نشریه استانی را برطرف کردیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در جلسات متعدد توزیع ۲۰۷ میلیارد تومان اعتبار با محوریت دستگاههای فرهنگی در کشور مورد توجه قرار گرفته و قرار شده با عنوان تولید محتوا از طریق وزارت ارتباطات این اعتبار در اختیار فعالان حوزههای فرهنگی و رسانهای قرار گیرد.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: در سال گذشته سعی کردیم اعتبارات در اختیار نماینده را به فعالیتهای حوزه فرهنگی و مساجد اختصاص دهیم که در این زمینه سازمان برنامه و بودجه فعالیتهای مناسبی را داشته است.
نیکزاد بیان کرد: امسال نیز اعتبارات در اختیار نماینده را به حوزه فرهنگی اختصاص خواهم داد و امیدوارم بخشی از نارساییها برطرف و کاستیها نیز جبران شود.
نیکزاد تصریح کرد: تکمیل تالار شهر برای فعالان حوزه فرهنگی بسیار مهم است و ما به پشتوانه این مجموعهها میتوانیم در تربیت و تعالی انسانهای فرهیخته شایسته عمل کنیم.
وی گفت: باید جریان فرهنگی، فکری، رسانهای و هنری در کشور ما که اثرگذار هستند، مورد حمایت قرار گیرند تا به معنای واقعی بتوانیم پیشبرد اهداف را شاهد باشیم.
نیکزاد به غفلتها از حوزه فرهنگی و رسانهای اشاره کرد و افزود: همین غفلتها باعث شد تا سونامی فضای مجازی در ماههای گذشته اوضاع کشور را به هم بریزد و آثار و تبعات آن را در ابعاد مختلف به ویژه حوزه آموزش و پرورش شاهد هستیم.
وی گلایه برخی از معلمان و اساتید را از شرایط به وجود آمده بعد از کرونا یادآور شد و خاطرنشان کرد: متأسفانه شاهد برخی بیمهریها و بیحرمتیها به جایگاه استاد و معلم هستیم که در دامن زدن به این شرایط به هم ریخته تربیتی، کرونا و شرایط فضای مجازی بسیار تأثیرگذار بوده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: تلاش ما بر این است تا با حمایت از فضای فرهنگی و هنری و رسانهای جامعه بتوانیم آسیبهای به وجود آمده را ترمیم و کاستیها را به نوعی برطرف کنیم.