به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، تفاهمنامه همکاریهای علمی– پژوهشی– فناوری – نوآوری بین مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) و دانشگاه شهید بهشتی منعقد شد.
این تفاهمنامه در حاشیه اجلاس رؤسای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور که در ISC برگزار شد، به امضاء دکتر سید محمودرضا آقامیری، سرپرست دانشگاه شهید بهشتی و دکتر سید احمد فاضلزاده، رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام رسید.
ایجاد چارچوب همکاری مشترک بین طرفین تفاهم نامه در خصوص منابع اطلاعاتی، ظرفیت ها و فرصت های پژوهشی، مطالعاتی و تخصصی و همچنین بهره مندی متقابل از توانایی ها و امکانات یکدیگر از اهداف مهم امضای این تفاهم نامه می باشد.
نمایهسازی اطلاعات و آمار تولیدات پژوهشگران دانشگاه در پایگاههای ISC؛ کمک به تبیین و تحقق شاخصهای رتبهبندی دانشگاه و تعیین جایگاه دانشگاه در بین دانشگاهها، پارک های علم و فناوری و و مؤسسات آموزشی و پژوهشی؛ همکاری برای معرفی و ورود دانشگاه به نظامهای بینالمللی رتبهبندی؛ همکاری و اجرای فعالیتهای پژوهشی در قالب طرحهای تحقیقاتی مشترک؛ فراهمسازی امکان استفاده دانشگاه از سامانه ثبت همایشهای ISC از جمله محورهای این تفاهم نامه هستند.
همچنین تفاهمنامه همکاریهای علمی– پژوهشی– فناوری – نوآوری بین مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) و دانشگاه الزهرا (س) منعقد شده است.
روسای مؤسسه ISC دکتر سید احمد فاضل زاده و دانشگاه الزهرا (س) دکتر زهرا ناظم بکایی، در حاشیه اجلاس رؤسای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری کشور که در ISC برگزار شد، در نشست مشترکی در راستای گسترش همکاریهای علمی، تفاهمنامه همکاریهای علمی– پژوهشی– فناوری – نوآوری امضا کردند.
این تفاهم نامه، به منظور ارتقاء مشارکت در نهضت تولید علم، افزایش تولیدات علمی در محتوای آموزشی و ترویج علم مورد نیاز آموزش، پژوهش و فناوری مبتنی بر نیازهای ملی و بینالمللی منعقد شد.
در همین راستا، کاربردی کردن دستاوردهای علمی و پژوهشی از طریق تعامل پویا و سازنده با مراکز علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری ملی، منطقهای و بینالمللی و رصد کردن پیشرفت ها و تحولات علمی در حوزه های علوم و فناوری و حرکت در مسیر نظریه پردازی و استفاده بهینه از امکانات موجود در راستای اهداف مشترک و توسعه همکاریهای علمی، آموزشی، پژوهشی و فناوری در سطح ملی و بین المللی از دیگر اهداف این همکاری مشترک می باشد.
نمایه سازی اطلاعات و آمار تولیدات پژوهشگران دانشگاه در پایگاه های ISC، کمک به تبیین و تحقق شاخصهای رتبهبندی و تعیین جایگاه دانشگاه در بین دانشگاهها، پژوهشگاهها، پارک های علم و فناوری و موسسات آموزشی و پژوهشی، همکاری برای معرفی و ورود دانشگاه به نظامهای بین المللی رتبه بندی، همکاری و اجرای فعالیتهای پژوهشی در قالب طرحهای تحقیقاتی مشترک از مهمترین زمینه های همکاری در این تفاهم نامه است.
فراهم سازی امکان استفاده دانشگاه از سامانه ثبت همایش های ISC، استفاده دانشگاه از منابع و مدارک علمی برخط و چاپی موجود در ISC، برگزاری همایشها، کارگاههای آموزشی، دورههای دانشافزایی و سمینارهای ملی و بین المللی مورد نظر دو طرف در دانشگاه و نیز به صورت مشترک در هر دو مجموعه و همچنین استفاده از توانمندی دانشگاه برای همکاری های علمی و بین المللی در راستای تعامل با دانشگاه های جهان و به خصوص کشورهای اسلامی از دیگر زمینه های همکاری در این تفاهم نامه است.