کرج- معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان البرز گفت: ساوجبلاغ قطب رشته مکانیک هنرستانی دراستان انتخاب شده است که علاقه‌مندان می‌توانند به هنرستان شهید بهشتی مراجعه کنند.

لیلا الماسی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: ساوجبلاغ قطب رشته مکانیک هنرستانی در استان البرز انتخاب شده است که علاقه‌مندان ورود به رشته مکانیک می‌توانند برای ادامه دادن این رشته به صورت تخصصی در هنرستان شهید بهشتی شهرستان ساوجبلاغ اقدام کنند.

وی افزود: از سوی وزارتخانه با اولویت مناطق کم برخوردار یک دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ به هنرستان شهید بهشتی شهرستان ساوجبلاغ اختصاص یافت که هنرجویان این رشته می‌توانند از آن برای انجام کار عملی و یادگیری نکات فنی استفاده کنند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان البرز بیان کرد: این دستگاه خودرو پژو ۴۰۵ جهت آموزش بهتر رشته مکانیک خودرو و تأسیس قطب مکانیک شهرستان ساوجبلاغ توسط دفتر آموزش‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش وزارت متبوع و معاونت متوسطه استان البرز و اداره آموزش‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش استان البرز به هنرستان شهید بهشتی شهرستان ساوجبلاغ اهدا شد.

وی یادآور شد: به منظور اختصاص این دستگاه خودرو به استان، ۲ هنرستان در حوزه آموزش و پرورش ناحیه سه و ساوجبلاغ به وزارتخانه معرفی شد که دفتر آموزش‌های فنی حرفه‌ای و کاردانش وزارت متبوع، هنرستان شهید بهشتی در شهرستان ساوجبلاغ را به دلیل کم برخورداری منطقه از امکانات و تجهیزات آموزشی در حوزه هنرستانی انتخاب کرد.

الماسی تصریح کرد: نگاه عدالت محور در حوزه آموزش و تجهیزات به مدارس و هنرستان‌ها از سوی استان و وزارتخانه حاکم است و این اقدامات در راستای گسترش عدالت آموزشی در جامعه از جمله البرز انجام می‌شود.

وی توسعه زیرساخت‌های هنرستانی در استان را ضروری دانست و عنوان کرد: این موضوع مهم و حیاتی با رویکرد مهارت محوری و تلاش برای تأمین تجهیزات تخصصی در هنرستان‌های کاردانش و فنی و حرفه‌ای البرز با جدیت دنبال می‌شود.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش البرز ادامه داد: اگر زیرساخت‌های لازم برای آموزش در هنرستان‌های البرز فراهم شود، نه تنها موجب پیشگیری از بیکاری و کاهش دغدغه اشتغال میان نسل آینده می‌شود، بلکه زمینه رشد واحدهای تجاری و صنعتی کشور از جمله استان را نیز مهیا می‌کند.

الماسی تاکید کرد: استان البرز قطب پژوهش، فناوری و صنعت است که می‌توان امکان استفاده از این ظرفیت‌ها را برای دانش آموزان با ایجاد تعامل برون سپاری به وجود آورد.