به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی پیش از ظهر امروز پنجشنبه در آئین بهره برداری از بخشهای جدید بیمارستان تأمین اجتماعی دزفول که در محل این بیمارستان برگزار شد، اظهار کرد: چهارم خرداد بهانهای برای بازخوانی مقاومت است چرا که دشمن با تمام توان سعی دارد این مهم را به ورطه فراموشی بسپارد و حماسه و عظمتی که مردم ایران در دوران دفاع مقدس خلق کردهاند را کمرنگ و مردم را ناامید و مأیوس کند.
وی با بیان اینکه دزفول دارای سرمایههای زیادی در دوران دفاع مقدس است، افزود: تاریخ شفاهی دفاع مقدس در دزفول باید ثبت و ضبط شود، هنرمندان تئاتر، سینما، نویسندگان و دیگر افراد باید در حوزه نمایش، فیلم، کتاب و… به شکلی عمل کنند که این تاریخ سراسر افتخار دزفول حفظ شده و مانع از فراموشی آن شوند.
امام جمعه دزفول ادامه داد: امروزه بسیاری از افرادی که در دزفول سینههایشان مملو از خاطرات دوران دفاع مقدس بود از دنیا رفتهاند اما هنوز نیز عده زیادی در قید حیات هستند که باید از خاطرات آنها برای ثبت تاریخ شفاهی بهره مند شد.
حجت الاسلام قاضی دزفولی با بیان اینکه مردم دزفول در دوران دفاع مقدس تربیت شده علما و جامعه روحانیت بودهاند، افزود: باید ریشه و اساس این ایمان، حماسه و عزم راسخ مردم مقاوم دزفول یادآوری و ثبت شود، باید کاری کنیم که جوانان نسل سوم و چهارم انقلاب را به خوبی بشناسند و بدانند که اساس انقلاب از کجا نشأت گرفته است.
وی یادآور شد: هر رزمنده ای که به دزفول آمده یک خاطره شیرین از میزبانی مردم دزفول دارد این خاطرات نیز باید ثبت و ضبط شود چرا که ریشههای مقاومت در این خاطرات نهفته است.
امام جمعه دزفول به بیان رشادتها و مقاومت مثال زدنی مردم دزفول در دوران دفاع مقدس پرداخت و افزود: کسب و کار مردم در حین گلوگاه باران و موشک باران دشمن نیز به راه بود و مردم این شهرستان مرگ را به سخره گرفته بودند بنابراین ضرورت دارد این شهامتها ثبت و حق مطلب ادا شود.
به گزارش خبرنگار مهر، به گواه آمار، دزفول تنها شهر اشغال نشدهای است که مورد شدیدترین حملات موشکی و بمباران هوایی و زمینی قرار گرفت اما هرگز تسلیم نشد. اصابت ۱۷۶ موشک دوربرد، ۲ هزار و ۵۰۰ گلوله توپ و ۳۳۱ راکت هواپیما در هشت سال جنگ هم نتوانست مقاومت و پایداری مردم دزفول در هم شکند.
شهرستان دزفول در طول دوران دفاع مقدس بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ شهید تقدیم میهن اسلامی کرد. به پاس این پایداری در هفتمین سال جنگ تحمیلی، به پیشنهاد دولت وقت، دزفول به عنوان شهر نمونه مقاومت کشور معرفی و در چهارم خرداد ۱۳۶۶ لوح زرینی به مردم دزفول اعطا شد.
همچنین چهارم خرداد به نام روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در تقویم جمهوری اسلامی نامگذاری شد.