به گزارش خبرگزاری مهر؛ فائق عبداللهزاده اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱ یک هزار و ۵۴۳ نفر مربیان و یا مدرسان رشتههای مختلف نجات تربیت شدند.
وی توضیح داد: در سال گذشته با پایان یافتن محدودیتهای کرونایی، برگزاری دورههای آموزش تخصصی امداد و نجات شتاب گرفت. زیرا امکان برپایی بخش عملی و کارگاهی فراهم شده بود. بنابراین با برپایی ۲ هزار و ۶۵۴ دوره تخصصی در رشتههای امداد در کوهستان و نجات در ارتفاع، نجات در حوادث ترافیکی جاده، امداد در محیطهای آبی، پیشبیمارستانی و آواربرداری، مخابرات و ارتباطات رادیویی و اسکان و تغذیه اضطراری، مجموعاً ۶۷ هزار و ۲۶۹ امدادگر مورد آموزش در یک یا چند رشته تخصصی قرار گرفتند.
عبداللهزاده همچنین آموزش و تربیت مربی امداد و نجات را از اولویتهای اداره آموزشهای تخصصی، مبنی بر سیاستگذاری ۲ سال گذشته هلال احمر دانست و گفت: هزار و ۵۴۳ نفر در ۳۱ دوره تربیت مربی، ۱۱ دوره تربیت مدرس و ۸ دوره بازآموزی مربیان شرکت کردند تا با افزایش مربیان، امکان برگزاری دوره برای امدادگران در استانهای مختلف کشور افزایش یابد.
مدیرکل آموزشهای تخصصی هلال احمر همچنین از برگزاری ۴ جلسه کارگروه تخصصی بررسی و ارزیابی محتوای دورههای تخصصی نجات با حضور پیشکسوتان، مدیران و نمایندگان سازمان امداد و نجات خبر داد.
عبدالله زاده گفت: در سال ۱۴۰۱ مجموعاً ۵۱ هزار و ۵۹۰ نفر از کارکنان هلال احمر در سراسر کشور از شرکت در دورههای بدو خدمت و ضمن خدمت در بخش عمومی و یا متناسب با رده شغلی، بهرهمند شدند.
در سال گذشته چند گردهمایی با حضور معاونین آموزش و پژوهش ۳۱ جمعیت استانی برگزار شد. عبدالله زاده این نشستها را هماندیشی مؤثری برای برگزاری هرچه بهتر دورههای آموزشی دانست.