به گزارش خبرنگار مهر، محمد طالبی در نشست بررسی نقش رسانه در مدیریت بحران با حضور مدیرکل مدیریت بحران استان و جمعی از اصحاب رسانه بیان کرد: رسانهها باید این آمادگی را داشته باشند که در مواقع بحران در کمترین زمان نقشآفرینی کنند و ضروری است مانوری از این حیث داشته باشیم.
وی ادامه داد: آنچه باید بهعنوان کارکرد رسانه در بحران از آن یاد کنیم هم بحث رصد و پایش محیط است و هم آموزش و اطلاعرسانیای که میتواند یک هماهنگی و همبستگی را در شرایط بحران ایجاد کند.
طالبی تصریح کرد: شرایط ورود رسانه به بحران راهبرد فعال و مشخصی نیست و شاید نتوانستهایم این انسجام را ایجاد کنیم لذا باید به سمت یک راهبرد فعال در این حوزه حرکت کنیم.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مرکزی اضافه کرد: اگر رسانههای رسمی نتوانند در مدیریت بحران نقش فعالی داشته باشند باید منتظر شایعات و ایجاد نگرانی در افکار عمومی باشیم لذا میطلبد که این مشکل را با پر کردن خلأها مدیریت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: رسانه باید در شرایط بحران آمادگی کافی را داشته باشد تا علاوه بر کمک به مسئولین و فرماندهان میدانی در صحنه حادثه، در مدیریت صحیح افکار عمومی ایفای نقش کند.
طالبی، مدیریت رسانهای بحران را مستلزم آموزش رسانهها و مدیران مرتبط دانست و افزود: حضور در شرایط بحران ملزومات و تجهیزات خود را میطلبد و باید از هر حیث آمادگی لازم وجود داشته باشد لذا امیدواریم بتوانیم به بعد رسانهای مدیریت بحران تلنگری را وارد کنیم و بتوانیم شبکهی اطلاعرسانی هماهنگ را در این حوزه داشته باشیم.