به گزارش خبرگزاری مهر، سید عبدالمهدی موسوی، صبح سه شنبه در جمع مدیران و کارشناسان معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی اظهار داشت: یکی از مواردی که غفلت از آن عواقب جبرانناپذیری را به جامعه تحمیل خواهد نمود، بحث اوقات فراغت نوجوانان و جوانان است و ضرورت امر ایجاب میکند، متولیان امر سازوکاری مناسب به منظور برنامهریزی صحیح و اصولی اوقات فراغت فرزندانمان در ایام تابستان صورت دهند.
رئیسکل دادگستری استان مرکزی گفت: پوشیده نیست نوجوان و جوانی که سرشار از انرژیهای نهانی است، در صورتی که این انرژی و توان نورسته به صورت هدفمند صرف توانمندسازی روحی و شخصیتی آنها نشود به شکلی نامناسب در جامعه عیان میشود فلذا اینجاست که ضرورت توجه به برنامهریزی در امر اوقات فراغت اهمیتی مضاعف نسبت به برنامهریزی در امور دیگر پیدا میکند.
مقام ارشد دستگاه قضا در استان تصریح کرد: با تعطیلی مدارس دیگر بستر واحدی برای تجمیع دانش آموزان برای ارائه راهکارهای تربیتی و رشد محور وجود ندارد و متولیان امر اوقات فراغت باید به یک اجماع واحد در این خصوص برسند که چه برنامهی مؤثر و در عین حال متفاوت از گذشته برای ایام تابستان سال جاری دارند.
وی افزود: صاحبان اندیشه جملگی براین موضوع متفقالقول هستند که هزینه پیشگیری از وقوع و جرم آسیب بهمراتب هزاران بار کمتر از مقابله با آسیب است و چرا وقتی به این موضوع واقف هستیم بازهم نسبت به این موضوع اهمال میکنیم.
موسوی گفت: امری که باید توجه وافری نسبت به آن داشته باشیم این است که پیشگیری از وقوع جرم و کنترل آسیبها و ناهنجاری صرفاً وظیفه دستگاه قضا نیست، بلکه مشارکت جدی دستگاهها امری مهم در نیل به مطلوب پیشگیری از وقوع جرم و آسیب است که هم در قوانین امری کشور و هم در اسناد بالادستی مدون، احصاء وظایف دستگاهها بهخوبی گنجاندهشده است و اهتمام دستگاهها در عمل به این وظایف کمترین انتظار مردم و دستگاههای نظارتی است.
رئیسکل دادگستری استان مرکزی در پایان گفت: مشاغل و مناصب مدیریتی زودگذر و زوالپذیر هستند اما آثار اقداماتی که ما از خودمان بهجا میگذاریم، برای سالها در جامعه مشهود است و چه خوب است وقتی میتوانیم منشأ اثرات خیر باشیم، تنها به فکر گذر وقت باشیم.