به گزارش خبرگزاری مهر، مجید گلشنی روز چهارشنبه در نشست فعالان معدنی استان که با حضور دادستان زنجان و رئیس خانه معدن کشور برگزار شد، عنوان کرد: امیدواریم با پررنگ شدن بحث اکتشاف در سال جاری بتوانیم سرمایه گذاری ها را به سمت زنجیره های مغفول هدایت کنیم.
وی با اشاره به اینکه تمام نگاه ما در بخش سرمایه گذاری معدن به معادن فلزی است تصریح کرد: این در حالی است که بیشترین ارزش افزوده به معادن غیر فلزی اختصاص دارد و باید از ظرفیت های خالی در صنایع معدنی استفاده کرد.
این مقام مسئول یادآور شد: هم اکنون در استان ۴۴۷ محدوده معدنی ثبت شده وجود دارد که ۸۰ فقره سلب صلاحیت شده و ۳۶۷ فقره دارای بهره بردار می باشد.
دادستان مرکز استان نیز با اشاره به نگاه حمایتی دستگاه قضا از فعالیت معدنکاران در استان عنوان کرد: عدم پیگیری و عدم برخورد با متخلفین و افرادی که در حوزه معدن کارشکنی می کنند، ظلم است در حق افرادی که قانونمند هستند و در حوزه تولید و اشتغالزایی تلاش می کنند.
بهروز عباسی افزود: بخش عمده ای از پرونده های متشکله در حوزه معدن مربوط به فعالیت بدون مجوز و یا بیشتر از مجوز بهره برداران، تخریب و آسیب های ناشی از فعالیت های معدنی به اهالی منطقه و اقدامات تهدید کننده علیه بهداشت عمومی و عدم رعایت مسائل زیست محیطی است.
دادستان زنجان با تاکید بر افزایش نظارت بر فعالیت اکتشاف و جلوگیری از تخریب تصریح کرد: افزایش نظارت ها کمک شایانی به فعالین معدنی استان دارد.
این مقام مسئول در پایان از اختصاص ۲ شعبه ویژه پیگیری مسائل مربوط به حوزه معدن در دادسرای زنجان خبر داد.