به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، یک صهیونیست در شهر دوبی با ضربات چاقو به قتل رسید.
در همین ارتباط نیز وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی با تأیید این خبر گفته است: «یک اسرائیلی در شهر دوبی امارات با ضربات چاقو کشته شد.»
اگرچه گمانه زنیهای متعددی درباره وقوع این قتل در دوبی وجود دارد، اما مقامات امارات متحده عربی میگویند که مظنونان قتل نیز صهیونیست هستند. در این میان گزارشهایی مبنی بر ارتباط قربانی با جنایات سازمان یافته نیز وجود دارد.
در گزارشهای رسانههای عبری، فرد قربانی با نام «راسان شمسیه»، ۳۲ ساله، اهل عکا عنوان شده است.
گزارشها همچنین حاکی از آن است که او برای نهادهای امنیتی و مجریان قانون در امارات شناخته شده بود و احتمالاً با جنایات سازمان یافته مرتبط بوده است.
وزارت خارجه رژیم صهیونیستی همچنین تأیید کرد که قتل توسط مقامات محلی در حال بررسی است.
بنا بر گزارشها، پیشینه این قتل اختلاف بین دو خانواده مختلف در فلسطین اشغالی بوده است. به گزارش معاریو، شمسیه بر اثر اختلاف میان دو خانواده از عکا به دوبی گریخت، اما اعضای خانوادهی رقیب در آنجا منتظر او بودند و او را در دوبی به قتل رساندند.
در این گزارش همچنین آمده است که پلیس محلی دوبی تعدادی مظنون را دستگیر کرده و پلیس رژیم صهیونیستی نیز از جزئیات قتل مطلع شده است.
رژیم صهیونیستی و امارات متحده عربی در سال ۲۰۲۰ توافقنامه آبراهام را امضا کردند. توافقنامه سازشی که با فشار دونالد ترامپ، رئیس جمهور وقت آمریکا صورت گرفت و به طور کامل روابط بین دو تل آویو و ابوظبی را عادی کرد. از زمان امضای این توافقنامه، بیش از نیم میلیون صهیونیست از امارت دیدن کردهاند، اما به نظر میرسد که بخشی از سوغات این بازدیدکنندگان ناامنی برای دوبی بوده است. ناامنی که در حادثه قتل شب گذشته خود را نشان داد و پلیس به این نتیجه رسید که برخی صهیونیستها در قالب گروههای تبهکار برای انجام قتل از فلسطین اشغالی عازم دوبی شدهاند.
از سوی دیگر با وجود آن که امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی در زمستان سال گذشته با امضای توافق شراکت اقتصادی جامع، تعرفههای گمرکی روی ۹۶ درصد از مبادلات تجاری دوجانبه را لغو کرده و یا کاهش دادند، اما جریان تجارت بیشتر با تراز مثبت به نفع دوبی است، موضوعی که باعث نگرانی کارشناسان اقتصادی در تل آویو شده است. این توافق از سوی «عبدالله بن زائد» وزیرخارجه رژیم صهیونیستی و «میشل هرتزوگ» همسر رئیس رژیم صهیونیستی (به عنوان بانوی نخست این رژیم) به امضا رسید. بنابراین گزارش، در ماههای اخیر میزان مبادلات غیر نفتی میان امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی ۱۱۴ درصد افزایش یافته است.
از سوی دیگر، تحولات فلسطین همچنان در روابط ابوظبی و تل آویو تأثیرگذار است. در اسفندماه سال گذشته، شبکه ۷ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد که امارات تصمیم دارد در واکنش به اظهارات اسموتریچ وزیر تندرو رژیم صهیونیستی در مورد شهرک حواره و تعرض به مسجد الاقصی، قرارداد تسلیحاتی با این رژیم را فعلاً لغو کند. شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم تاکید کرد که این تصمیم امارات در واکنش به حوادث و رخدادهای اخیر در اراضی اشغالی و ناتوانی نتانیاهو در کنترل دولت متبوعش اتخاذ شده است. پیشتر وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود: روستای «حواره» باید از روی زمین محو شود و من فکر میکنم دولت اسرائیل باید این کار را انجام دهد.