رشت- استاندار گیلان با بیان اینکه کاهش نرخ بیکاری در استان مشهود و قابل لمس است، گفت: رتبه گیلان در بخش کاهش نرخ بیکاری از ۱۶ در سال ۱۴۰۰ به رتبه ۱۲ در سال گذشته رسیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی ظهر یکشنبه در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری گیلان با تاکید بر لزوم توجه به شفافیت در ارائه آمار اشتغال از سوی دستگاه‌ها، افزود: عملکردها با آمار و ارقام درست و شفاف مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و ارائه آمار تصنعی قابل قبول نیست.

استاندار گیلان با انتقاد از عملکرد ضعیف برخی فرمانداران در حوزه اشتغال بیان کرد: فرمانداران و مدیران دستگاه‌ها عملکرد دو ماهه سال را در خصوص اشتغال گزارش دهند.

عباسی با تاکید بر اینکه نظارت بر نحوه اجرای طرح‌ها و پروژه‌ها در دستور کار قرار گیرد، اضافه کرد: نظارت بر اجرای طرح‌ها همزمان با ارائه تسهیلات باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به سال مهار تورم و رشد تولید، افزود: توجه به اشتغال از رویکردهای اصلی دولت سیزدهم است و باید در گیلان به شکل جدی دنبال شود.

استاندار گیلان با بیان اینکه کاهش نرخ بیکاری در استان مشهود و قابل لمس است، گفت: رتبه گیلان در بخش کاهش نرخ بیکاری از ۱۶ در سال ۱۴۰۰ به رتبه ۱۲ در سال گذشته رسیده است.

عباسی با بیان اینکه گیلان جزو ۵ استان برتر اشتغالزایی در کشور است، اضافه کرد: برای تحقق اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری، جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری ماهیانه در شهرستان‌ها تشکیل شود.

اشتغالزایی منجر به محرومیت زدایی می‌شود

وی با اشاره به اهمیت نگاه راهبردی و میدانی به اشتغال، افزود: با حرکت کاربردی و عملیاتی برنامه‌های راهبردی اشتغال را پیگیری کنیم تا به نتیجه ختم شود.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه اشتغالزایی منجر به محرومیت زدایی می‌شود، گفت: مسئولان و دستگاه‌ها اشتغالزایی را به روستاها و مناطق محروم سوق دهند.

عباسی با تاکید بر اینکه نرخ بیکاری در هر شهرستانی احصاء شود، اضافه کرد: اثر ایجاد اشتغال و شکوفایی اقتصادی در معیشت مردم ملموس شود.

وی با تاکید بر اینکه فعال سازی واحدهای راکد در گیلان در اولویت قرار گیرد، افزود: بهترین عملکرد در حوزه اشتغال، با فعال سازی واحدهای نیمه فعال تحقق می‌پذیرد.

استاندار گیلان با بیان اینکه اولویت اصلی برای فعال سازی واحدهای راکد و زودبازده است، گفت: بسترهای ایجاد اشتغال برای شرکت‌های تازه تأسیس هم فراهم شود.

عباسی با تاکید بر توجه ویژه به اشتغال دانش پایه، بیان کرد: سوق دهی تولید به بخش دانش بنیان منجر به کیفی بخشی و افزایش بهره وری می‌شود.

عباسی همچنین تاکید کرد: از نظر آمایش سرزمینی، فرصت یابی و قابلیت شناسی در حوزه صنعت و تولید مورد توجه قرار گیرد.