به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محمد سبزی ظهر یکشنبه در گردهمایی کشاورزان و باغداران ساوه با اشاره به اینکه امتیازات کشاورزی این شهرستان کمتر از ظرفیتهای صنعتی این منطقه در کشور معرفی شده است، ادامه داد: در حالی که شهرستان ساوه با تولید بیش از ۷۰ نوع محصول کشاورزی از جمله انار، پسته، زیتون، طالبی، گندم و جو قطب تولید کشاورزی است.
وی با بیان اینکه بیش از ۱۱ هزار هکتار باغ پسته در زرندیه و ساوه و ۱۰ هزار هکتار باغ انار در ساوه وجود دارد، افزود: این شهر سال گذشته میزبان جشنواره ملی انار ملی بوده و قرار است این جشنواره در سطح بینالمللی نیز برگزار شود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس تصریح کرد: به دلیل تنشهای آبی ناشی از کمبود بارشها و کاهش حجم دریاچه سد الغدیر ساوه کشاورزی این منطقه در معرض خطر است قطعاً اگر بارندگی به همین روال ادامه داشته باشد در تأمین نیاز آب شرب با چالش مواجه خواهیم شد.
حجت الاسلام سبزی با اشاره به وجود سه مرکز تحقیقات علمی در حوزه کشاورزی ساوه گفت: با تبدیل این مراکز به دهکده علم و فناوری علاوه بر ایجاد تحول در بخش کشاورزی این منطقه میتوان از زیرساختهای آن نیز به نحو مطلوب استفاده کرد.
وی افزود: اجرای طرح انتقال سهم آب ساوه به عنوان بزرگترین طرح عمرانی استان مرکزی با تخصیص اعتبار در سفر هیئت دولت به استان مرکزی توسط پیمانکار شتاب بیشتری گرفته است.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس تصریح کرد: شیوه کشاورزی سنتی و آبیاری غرقابی از بین رفته و با توجه به شرایط بحران، بی آبی گریبانگیر کشاورزی شده لذا بهره گیری از شیوههای علمی در بخش کشاورزی ضروری است.