ساوه-رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: ایران به دلیل برخورداری از اقلیم‌های مختلف، جایگاه ارزشمند و ممتازی در حوزه امنیت غذایی و تولید محصولات کشاورزی به خود اختصاص داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد عسکری بعد از ظهر یکشنبه در گردهمایی کشاورزان و باغداران شهرستان ساوه اظهار داشت: سهم بخش کشاورزی از شرکت‌های دانش‌بنیان تنها چهار درصد است، این در حالی است که این میزان سهم شرکت‌های دانش بنیان در ایران با توجه به ظرفیت‌های اقلیمی و نیروی متخصص در حوزه کشاورزی ناچیز است و باید تدابیری اندیشیده شودتا شاهد افزایش شرکت‌های دانش بنیان باشیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی افزود: ایران به دلیل برخورداری از اقلیم‌های مختلف، جایگاه ارزشمند و ممتازی در حوزه امنیت غذایی و تولید محصولات کشاورزی به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی ایران بزرگترین بخش خصوصی کشور است، گفت: چهار میلیون و ۵۰۰ هزار بهره بردار در حوزه کشاورزی ایران فعالیت دارند و کشاورزی نقش ۲۵ درصدی در اقتصاد و ۳۵ درصدی در اشتغال کشور را دارد و با این وجود، مشکلات و چالش‌های بسیاری پیش روی این بخش است.

عسکری تصریح کرد: برای برطرف کردن چالش‌های حوزه کشاورزی باید زیرساخت‌ها در بخش کشاورزی شناسایی و تقویت شود و نمایندگان مجلس نیز تلاش خواهند کرد چالش‌های حوزه کشاورزی را رفع و قوانین کهنه را به‌روز رسانی کنند تا تولید بیشتر و با کیفیت با نگاه ارزآوری و اشتغال بیشتر در این بخش رقم بخورد.

وی گفت: به متظور تحقق منویات مقام معظم رهبری، کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با هماهنگی دولت مسیر توسعه بخش کشاورزی را دنبال خواهد کرد و حمایت جدی از تولیدکنندگان کشاورزی با بهره‌گیری از ایده‌های خلاقانه کشاورزان را در دستور کار خود قرار داده است.

عسکری ادامه داد: برای سرمایه گذاری در حوزه نهاده‌های دامی به منظور تولید غذای سالم و حفظ سلامت مردم مجلس شورای اسلامی اقدامات مؤثری انجام شده زیرا امنیت غذایی و تولید غذای سالم مانع از هزینه‌کرد بالا برای درمان مردم خواهد شد.

وی افزود: در حوزه امنیت غذایی و مباحث مربوط به مأموریت دولت، قوانین مناسبی تصویب و اعتبارات خوبی تخصیص داده شده و با استمهال وام‌ها و تلاش برای تأمین نهاده‌ها، حمایت جدی از فعالان کشاورزی صورت گرفته و فضایی در کشور ایجاد شده تا به توسعه پایدار در بخش کشاورزی دست پیدا کنیم.