به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم باقری بعد از ظهر یکشنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران، با بیان اینکه شاهرود تنها شهرستان استان سمنان است که از داشتن منابع آب رو زمینی محروم است، تاکید کرد: تمام آب مورد نیاز شاهرود باید از منابع زیرزمینی تأمین شود.
وی با بیان اینکه این امر سبب شده تا افق روشنی پیش روی این شهرستان در بخش آب نباشد، افزود: آبفای شاهرود شش شهر و ۹۲ روستا را تحت پوشش دارد اما منبع آب جدید در این شهرستان اصلاً وجود ندارد.
همه مجوزها را داشتیم!
مدیر آبفای شاهرود با بیان اینکه تنها امید ما به پروژه آبرسانی قطری بود، تاکید کرد: علیرغم اینکه ۵۸ کیلومتر خطوط لوله در این طرح اجرا شد نتوانستیم به آب چشمه ساران دست یابیم.
باقری با بیان اینکه تنشهای اجتماعی و بروز شکایات جلوی این طرح را گرفت، تاکید کرد: تنها ۵۰۰ متر مانده به چشمهها، پروژه متوقف شد و لذا تصمیم بر آن گرفتیم که با حفر چاه از آب قطری استفاده کنیم و مجوزهای آن نیز اخذ شد اما علیرغم داشتن مجوز باز هم جلوی این طرح گرفته شد.
وی با بیان اینکه داستان قطری فعلاً منتفی است، افزود: ما مجوز شرکت آبفا را از تهران، استعلام حوزه استحفاظی را از استانداری و موافقت محیط زیست و منابع طبیعی را نیز گرفتیم حتی دو حلقه چاه تا حدودی حفر هم شدند اما بازهم جلوی کار گرفته شده است.
مردم کمک کنند
مدیر آبفای شاهرود با بیان اینکه تنش آبی بالایی در شاهرود وجود دارد، گفت: سال گذشته سفر کمیسیون عمران برای آبفا ۱۵۰ میلیارد تومان مصوبه داشت که البته قرار است در سه سال اختصاص یابد تا بتوانیم بحث تصفیه خانه آب شاهرود و طرحهای آبرسانی را بهبود ببخشیم.
باقری با بیان اینکه مدیریت فشار شبکه یکی از مهمترین موضوعاتی است که در شهرهای دارای تنش آبی باید انجام شود، گفت: ۱۸ فشار شکن داخل شهر شاهرود کار کنترل فشار را انجام میدهد اما شهروندان نیز باید به کمک ما بیایند چرا که منابع آبی محدود و شهرستان با تنش آبی و کمبود بسیار بالا روبرو است.
وی از مردم خواست تا در مصرف آب کمال صرفهجویی را داشته باشند و ابراز کرد: شهروندان در کنار استفاده از شیرهای فشار شکن میتوانند مصرف آب خود را مدیریت کنند همچنین عدم آبیاری باغچهها و شستن خودرو و … میتواند به ما کمک کند