به گزارش خبرگزاری مهر، پنجمین جلسه کمیته مشاغل خانگی و دیپلم قرآنی با دستور جلسه دیپلم قرآنی آموزشیار حفظ قرآن با حضور استاد وکیل از پیشکسوتان قرآنی و با سابقه در تألیف کتب درسی قرآنی برگزار شد. در این جلسه استانداردهای مورد نیاز این دیپلم به بحث و گفتوگو گذاشته شد.
از جمله مباحث این جلسه میتوان به میزان مهارت مورد انتظار از فارغ التحصیلان این رشته در خواندن، حفظ، درک معانی و مفاهیم و تدبر در قرآن اشاره کرد.
در ابتدای این جلسه استاد وکیل نیز به شرح تفاوتهای درک معنا و مفهوم آیات با تدبر در قرآن پرداخت.
در بخشی دیگری از این جلسه عبدالرضاجمالی از مشاوران با سابقه حوزه برنامهریزی درسی از پیشینه و فلسفه مهارتهای کار و دانش و استانداردهای آموزشی سخن گفت.
محمدحسین فریدونی مشاور دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی نیز در بخش دیگری از این جلسه به ارائه مهارتهای قرآنی مورد نیاز این رشته پرداخته و از مهارت خواندن شامل شمردهخوانی تا حفظ کل و کیفیت خواندن شامل سادهخوانی تا تلاوت تحقیق و سطح درک معنا شامل درک معنای اجمالی تا درک معنای تحلیلی توضیحات ارائه کرد.
همچنین در بخش دیگری از این جلسه حسین سلیمانی مدیرکل دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی ترویجی به ارائه برنامهریزی در ساعات آموزشی و تقسیم این ساعات در طول ۳ سال آموزشی برای دریافت دیپلم پرداخت.
در بخش پایانی این جلسه نیز با پیشنهاد مرتضی نیکنژاد معاون اداره کل آموزشهای آزاد هنری و خانم طالبی از مشاوران تدوین دوره در آن اداراه کل مقرر شد از جلسه آینده به تدوین گام به گام مهارتها و الزامات آنها پرداخته شود و تا پایان خرداد این رشته تدوین و برای اخذ مجوزهای لازم به شورای عالی آموزش و پرورش ارسال شود.
یادآور میشود، برای استفاده از ظرفیت کارشناسی و تجربی اساتید برجسته حفظ قرآن مقرر شد در جلسات آتی از صاحب نظران و اساتید این حوزه نیز دعوت به عمل آید.