به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری عربی ۲۱، نشریه آمریکایی «کریستین ساینس مانیتور» گزارش داد که مراسم عروسی «حسین بن عبدالله» ولیعهد اردن یک مراسم ازدواج سلطنتی معمولی نبود بلکه معرفی پادشاه آینده این کشور به مردم بود.
بر اساس گزارش این نشریه، مراسم جشن عروسی ولیعهد اردن، بیسابقه و بزرگترین جشن عروسی در نزدیک به دو دهه اخیر در این کشور بود که به مدت یک هفته با شادی، نقاشی و بنرهایی بر روی ساختمانها با شعار «ما با شاهزاده حسین شادمانیم» ادامه یافت.
اگرچه «ملک عبدالله دوم» تا کنون هیچ نشانهای از تصمیم برای کناره گیری از خود بروز نداده است، اما شاهزاده ۲۸ ساله به طور فزایندهای نقشهای سلطنتی را بازی میکند. به طوری که پدرش به او اجازه داد تا سخنرانی اردن را در مجمع عمومی سازمان ملل متحد و در اجلاس سران کشورهای عربی ایراد کند. ولیعهد همچنین با پادشاه اردن در کاخ سفید مورد استقبال قرار گرفت و با هم با رئیسجمهور آمریکا دیدار کردند.
این گزارش میافزاید: جشنهای عروسی ولیعهد اردن برای خانواده سلطنتی این کشور به عنوان متحد سرسخت آمریکا که در پنج سال گذشته با آشفتگیهای ژئوپلیتیکی و منطقهای مواجه بوده است، لحظه نادری بود. ملک عبدالله دوم در برابر فشارهای محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی و دولت دونالد ترامپ برای حمایت از طرح بحث برانگیز موسوم به معامله قرن، که تنها تضمین کننده یک کشور شکست خورده فلسطین و سلب حق بازگشت فلسطینیان بود، مقاومت کرد.
این مراسم در حالی برگزار شد که خانواده سلطنتی اردن دو سال پیش با آشفتگی از درون مواجه شد و «حمزه بن الحسین» ولیعهد سابق و برادر ناتنی پادشاه به فتنهای متهم شد که مقامات این کشور گفتند از خارج برای جایگزینی پادشاه سازماندهی شده بود.
«کریستین ساینس مانیتور» ادامه داد: جشنهای عروسی سلطنتی اردن پیامی برای مردم و همسایگان، دوستان و دشمنان این کشور است مبنی بر اینکه آینده اردن با حضور شاهزاده حسین، امن و امان است. حضور بین المللی در این مراسم تصویری بود از بسته شدن فصل اختلافات اخیر درون خاندان حاکم و تأیید اینکه ولیعهد فعلی، پادشاه بعدی است.
در بیانیه دربار پادشاهی اردن، مراسم عروسی ولیعهد یک «سنگ محک» در تاریخ صد ساله اردن توصیف شده است که به مردم این کشور فرصتی برای دور هم جمع شدن به بهانه یک مناسبت شاد ارائه میدهد.
این نشریه آمریکایی در پایان نوشت: خاندان پادشاهی اردن امیدوار است تا از طریق خویشاوندی خاندان آل سیف (خانواده همسر ولیعهد) با خاندان سلطنتی در عربستان سعودی، جایگاه خود را در منطقهای که شاهد افزایش نفوذ عربستان و کاهش نقش آمریکاست، حفظ کند.