خرم‌آباد- مدیر کل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر لرستان از ارائه خدمات بیمه‌ای این صندوق به بیش از ۹۷ هزار کشاورز، روستایی و عشایر استان خبر داد.

محمدرضا عسگریان در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان و عشایر لرستان از سال ۸۶ طبق اصل ۲۹ قانون اساسی در گسترش بیمه‌های اجتماعی در کشور، راه اندازی شده است.

همسان‌سازی حقوق کشاورزان بازنشسته با تأمین اجتماعی

وی عنوان کرد: این صندوق نزدیک به ۱۵ سال است که در استان لرستان فعالیت دارد.

مدیر کل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر لرستان با اشاره به ویژگی پرداخت دو برابری دولت در حق بیمه این صندوق، گفت: همچنین امکان انتقال سوابق بیمه‌ای از این صندوق به سایر بیمه‌ها از دیگر ویژگی‌های این صندوق بیمه کشاورزان محسوب می‌شود.

عسگریان با تاکید بر اینکه خدماتی که از سوی این صندوق ارائه می‌شود در قالب سه بخش مستمری پیری، مستمری بازماندگان و مستمری از کار افتادگی است، افزود: افراد در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، رانندگان حمل بار و مسافر برون شهری، شاغلان فصلی، کارکنان مراکز وابسته به شرکت‌های نظام پزشکی، سازمان مهندسی کشاورزی، منابع طبیعی، افراد ساکن روستاها، قالیبافان، زنبور داران و مشاغل حوزه صنایع دستی می‌توانند از خدمات این صندوق بهره مند شوند.

وی با اشاره به تشکیل ستاد راهبردی صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در لرستان، تصریح کرد: همسان سازی حقوق کشاورزان بازنشسته با تأمین اجتماعی یکی از اقدامات صورت گرفته بوده است.

ارائه خدمات بیمه‌ای به بیش از ۹۷ هزار کشاورز و روستایی

مدیر کل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر لرستان با بیان اینکه در این راستا حقوق مستمری بگیران ما ۴۳ درصد افزایش یافت، افزود: همچنین سطوح درآمدی ما نیز ۶۷ درصد افزایش پیدا کرد.

عسگریان با اشاره به تعداد بیمه شده‌ها و تمدید بیمه‌ها، بیان داشت: تعداد کل بیمه شده‌های این صندوق تا امروز، ۹۷ هزار و ۷۳۱ نفر بوده است.

وی ادامه داد: این بیمه شده‌ها مربوط به شهرستان‌های رومشکان، الیگودرز، بروجرد، خرم آباد، دورود، سلسله، کوهدشت، ازنا، پلدختر، دلفان، چگنی و معمولان هستند.

مدیر کل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر لرستان با بیان اینکه تعداد بیمه شده‌های ما در سال ۱۴۰۰، هشت هزار و ۱۸۲ نفر و در سال ۱۴۰۱، ۱۰ هزار و ۷۲۳ نفر بوده است، تصریح کرد: راه اندازی قرارگاه کرامت یکی از اقدامات صورت گرفته از سوی این صندوق در ابتدای سال ۱۴۰۱ بوده است.

۲۵ درصد از جامعه عشایری تحت پوشش صندوق هستند

عسگریان، تصریح کرد: مأموریت این قرار گاه این بود که تا ابتدای سال ۱۴۰۲، تعداد بیمه شده‌های این صندوق به اندازه ۱۴ سال گذشته باشد.

وی با اشاره به اینکه با همکاری کارگزاران این صندوق و همچنین همکاران ما، ۵۱ درصد از این سهمیه تکلیف شده را محقق کنند، گفت: در این راستا قرار بود که ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر را بیمه کنیم که تا کنون ۱۰ هزار و ۷۲۳ مورد از این عدد تحقق پیدا کرده است.

مدیر کل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر لرستان با بیان اینکه دو ما دیگر باقی مانده و این عدد افزایش پیدا خواهد کرد، بیان داشت: ۲۵ درصد جامعه عشایری تحت پوشش این صندوق در استان هستند.