به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، مهرداد حمداللهی افزود: در حال حاضر، وظیفه سامان دهی وانت بارها برای حمل بار در جادهها به این سازمان واگذار شده که ۲۳۰ هزار وانت بار از طریق صدور کارت هوشمند ساماندهی شدهاند.
وی افزود: وانت بارها برای حمل بار در محورهای برون شهری باید از شرکتهای حمل و نقل جادهای بارنامه دریافت کنند و البته در ضوابط جدید تأسیس و فعالیت شرکتهای حمل و نقل کالا شرایطی برای بازارگاههای الکترونیکی و سکوهای اینترنتی جهت تأسیس شرکت حمل و نقل و صدور بارنامه الکترونیکی پیش بینی شده است.
حمداللهی افزود: یکی از تکالیفی که در قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز به سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای سپرده شده، صدور بارنامههای الکترونیکی است تا از حمل قاچاقی کالاها جلوگیری شود.
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری گفت: برای جلوگیری از قاچاق کالا توسط وانت بارها که بدون سند اقدام به حمل و نقل میکردند، در دستورالعمل جدید جابجایی بار در جاده توسط وانت بارها با دریافت بارنامه انجام میشود.
مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری یادآور شد: به طور متوسط سالانه بیش از ۵۱۰ میلیون تن کالا از طریق ۳۳ میلیون و ۸۰۰ هزار سفر و بارنامه جابه جا میشوند و علاوه بر آن حدود ۲۵۰ میلیون تن کالا بوسیله وانت بارها حمل میشود.