سخنران بعثه مقام معظم رهبری گفت: حضرت محمد مصطفی(ص) به مردم توصیه کردند هرگز جزو چهار گروه از انسان‌ها نباشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، در محافل انس و معرفت که به همت بعثه مقام معظم رهبری در مکه و مدینه هر شب در هتل ها و کاروان های مختلف برگزار می شود، مطالبی با محور خودشناسی و خداشناسی برای زائران ارائه می شود.

در محفل انس و معرفت مکه مکرمه که در نمازخانه هتل «ویولت ۳» برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود وزیری با نقل حدیثی از پیامبر گرامی اسلام، از مردم خواست جزو چهار گروهی که ایشان اشاره کرده اند، نباشند.

سخنران بعثه مقام معظم رهبری به اهمیت درک کردن جایگاه و موقعیت حضور زائران در مسجدالحرام اشاره کرد و گفت: زائران بیت الله الحرام دیگر جایی بهتر و بالاتر از مسجدالحرام پیدا نمی کنند که در آن احساس امنیت کنند چرا که خداوند هم فرمود هرکسی وارد مسجدالحرام شود در امنیت است. این امنیت ماندگاری است که خدا به انسان ها می دهد.

وی با بیان این که البته این امنیت ماندگار شرایطی هم دارد که باید رعایت شود گفت: اگر انسان آلوده به گناه وارد مسجدالحرام شود و با خدا آشتی نکند و از کارهای بدش ابراز پشیمانی و توبه نکند، مورد لطف و بخشش صاحب خانه قرار نخواهد گرفت.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود وزیری ادامه داد: اگر مردم می دانستند در مسجدالحرام چه نعمت هایی از آسمان بر زمین می آید تمام لحظات شبانه روز را در این مکان مقدس می ماندند و راز و نیاز و عبادت می کردند.

سخنران بعثه مقام معظم رهبری با بیان این که در مسجدالحرام هر لحظه نعمت های بی شمار الهی نازل می شود خاطرنشان کرد: فیض بردن از نعمات الهی به همت و اراده خود زائر بستگی دارد که بتواند دامن بگشاید و از نزولات الهی سیراب شود. در مسجدالحرام هر لحظه ۱۲۰ رقم از نعمات الهی نازل می شود که ۶۰ نعمت برای طواف کنندگان است، ۴۰ نعمت برای آنهایی است که در حال خواندن نماز هستند و ۲۰ نعمت هم برای کسانی است که نشسته اند و به خانه خدا خیره شده اند.

وی با ذکر احادیثی از حضرت محمد(ص) و اتمه معصومین(ع) گفت: ما از سیره پیغمبر و ائمه یاد گرفته ایم که هر چه از خدا می خواهید طللب کنید. او آنقدر سخاوتمند هست که یا همان را می دهد یا بهترش را به بندگانش هدیه می کند. در مسجدالحرام معجزات جاودان الهی تا قیامت پابرجاست.

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمود وزیری با تاکید بر این که البته حساب حق الناس جداست و فقط از حق خودش می گذرد به ذکر حدیثی از پیامبر گرامی اسلام پرداخت و گفت: ایشان تاکید کرده اند که مردم جزو این چهار طایفه و گروه نباشند؛ «عیب جو»، «چاپلوس»، «طعنه زننده»، و «مانند مردگان».

وی از امام صادق(ع) نقل کرد فرموده اند اگر کسی در شب های قدر بخشیده نشود خدا وعده داده است که اگر در صحرای عرفات حاضر شود او را خواهد بخشید.

سخنران بعثه مقام معظم رهبری در توضیح بیشتر حدیث امام صادق(ع) گفت: البته به فرموده ایشان در صحرای عرفات هم یک گروه بخشیده نمی شوند و آن گروهی هستند که لحظه غروب آفتاب روز عرفه شک می کنند که آیا خدا آنها را بخشیده است یا نه. مگر می شود خدای بزرگ و مهربان در روز عرفه بندگانش را نبخشد؟ حتما می بخشد. نباید به لطف و بخشنده بودن خدا شک و تردید داشت.

وی در پایان گفت: عرفه سرزمینی است که دعا در آن رد نمی شود چرا که امام حسین(ع) در این سرزمین دعا کرده است و بدون شک خدا دعای بندگانش را استجابت خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج، در ابتدای این مراسم سیدمحمد حسینی پور قاری ممتاز و بین المللی ایران آیاتی از کلام الله مجید را قرائت کرد و در ادامه حاج حمید رمضانپور نیز به مداحی و ذکر ائمه(ع) پرداخت.